Re: Pouzdanost deklaracija
Citiraj:
ssss prvotno napisa
Nije sad bitna ova situacija,ali me zanima kako alergičari žive pored takve aljkavosti :( :?
Tesko! Ponekad i do te mjere da moram ispljunuti ono sto zvacem i nadati se najboljem.
Jer cak i ako pitam, cesto kazu da nema, a ispostavi se da ima. U tom slucaju, objasnjenje je - a joooooj pa to vam je tako malo!! (Radi se bas o pekarskim proizvodima iz lokalne pekarne tj. o strudlu od jabuka u kojem, kako su tvrdili, nije bilo oraha.)
Re: Pouzdanost deklaracija
Citiraj:
Ispada da je bolje kupovat u trg.centrima neke galofake pa znaš kaj je unutra i koji eovi
ma vraga, nigdje ti nije sve upisano, a da ne kažem da često s promjenom ambalaže ide i malo drugačija ( čitaj potpunija ) deklaracija. Ja sam na taj način nedavno otkrila da dva artikla koja stalno kupujem imaju sastojke za koje nisam imala pojma a davala sam ih klincu koji to ne smije jesti ( srećom u malim omjerima,ali da je nešto i bilo ja bih stavila ruku u vatru da on to nije jeo ). Što je još gore na velikom pakiranju je nova deklaracija a na malom stara ( ambalaže su na oba pakiranja nove-i riječ je o hr. proizvodu ). :/ :evil: