Je li netko upisao dijete u ovaj ljetni program? Kakva su iskustva?
Printable View
Je li netko upisao dijete u ovaj ljetni program? Kakva su iskustva?
daj link
Je, a kak se stavlja link? 8)
Ovak opisno: na stranicama zoo.hr u Novostima je desno popis starih novosti. Čini se jako zanimljivo.
hvala ti puno na ovoj info
ivar se topi uz mene i boja bojanke, ovo ce mu, sigurna sam, biti puno bolje
ajme, što Orka nije starija
Prebacujem na kreativni kutak. :)
nazalost, popunjeno :cry: :cry: :cry:
Ako je velik interes, možda stave još koji termin. :)
Novosti! Termini u 8. mjesecu: ide li netko??
http://www.zoo.hr/hr/novosti-i-dogadjaji/
mi smo se prijavili. U kući vlada uzbuđenje :D
Ne znam zašto je program do 14.oo, a ne dva-tri sata duži, da roditelji koji rade mogu po djecu doći nakon posla?
Možda im je problem organizirati ručak? :?
edukator nam je rekao da će djeca dobiti užinu: sendvič i sok, uz to vode koliko treba (ne treba ništa nositi).Citiraj:
piplica prvotno napisa
nadam se da će skupina biti šarolika, budući da se primaju djeca od 8-12 godina, da ne bude npr. moja od 8 godina jedina a svi drugi dvanaestogodišnjaci...
je li se još tko prijavio? :)
Da. Za sljedeći tjedan. :DCitiraj:
aleta prvotno napisa
A kad je EM u zoo-u? Nemoj reć da je ovaj tjedan.Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
Djeca su apsolutno oduševljena boravkom u zoo-u.
Prvi dan su radili sladoled za medvjede, igrali se zmijama, gušterima i žabama :lol: .
Jučer su pripremali uzgajalište za gliste, nastambu za ptice i još nešto što nisam uspjela utvrditi što ali za žabe.
Mene zanima cijena takvog aranžmana?
350 kuna
Tek toliko da ne otvaram novu temu, podsjećam na noć šišmiša:
EUROPSKA NOĆ ŠIŠMIŠA
Pridružite nam se na prigodnom obilježavanju 12. “Europske noći šišmiša”
u SUBOTU, 30. kolovoza od 17-22h (ulaz do 21h) u Zoološkom vrtu
Očekuje vas:
Svake godine u kolovozu europske zemlje koje su potpisnice Sporazuma o zaštiti europskih populacija šišmiša (UNEP/EUROBATS), obilježavaju “Europsku noć šišmiša” - događaj koji je izuzetno važan u smislu podizanja svijesti javnosti o potrebitosti zaštite šišmiša. I ove godine u organizaciji Javne ustanove Maksimir, Zoološkog vrta grada Zagreba i Javne ustanove Park prirode Medvednica u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu obilježava se ovaj značajan datum.
HUMANITARNI PROGRAM
17-22 h dobrovoljno darivanje krvi
Ulaz kod blagajne Zoološkog vrta po cijeni od 10 kn
- besplatno za djecu do 7 godina (od 18,30-21h), od 9-18,30 h po standardnim cijenama.
- 11-17 h besplatni obilazak spilje Veternica u Parku prirode Medvednica
- 20 h izbor najoriginalnije maske uz zanimljive nagrade
- 20,30 i 21,30 žongleri s bakljama
- glazba i ples
- mađioničar
i još mnogi drugi zanimljivi sadržaji...
EDUKATIVNI PROGRAM
17-22 h radionice i igraonice za djecu
17-22 h izložbe i projekcije
17-22 h predstavljanje sudionika događanja
19,30 h potraga za šišmišima “bat detektorom”
ZABAVNI PROGRAM
Pozivamo sve da dođu zamaskirani u šišmiše, batmane, vampire...
(mi ne idemo :( )
gledala sam neki dan ovaj program sa sismisima i umrla od smijeha na ovo darivanje krvi, kako duhovito :lol: :lol:
Mi ćemo svakako! Nismo nikad bili, a čuli smo da je krasno! :DCitiraj:
Davor prvotno napisa
Mi jedva čekamo... jučer smo si čak napravili i prigodne maske :D :D
bili smo jucer, bilo je super :D , bas zanimljivo prosetati zoo-om navecer, kad su upalili baklje bilo je stvarno divno (klinci su kometirali da im je malo jezivo)
i vidjeti kako su zivotinje aktivne predvecer, i nocu, culi smo lavlju riku (nikad dosad), lemuri ("volim se gibat', gibat' :dancingfever: ) su skakutali okolo, svi se nesto uzbibali...
trazili smo sismise pomocu bat-detektora, pogledali groblje sismisa, slusali ih kako se glasaju, na radionici za izradu origami sismisa je bila prevelika guzva, pa nismo uspjeli nauciti
kupili majicu i platnenu vrecicu
ja sam htjela jos ostati, ali su klinci bili umorni (hodali smo 2 sata) i gladni, pa smo otisli oko pola 9
Citiraj:
MalaSirena prvotno napisa
Bilo nam je super, a ponajviše što smo dobili nagradu za maske :mrgreen:
Također, mališe su se oduševili grobljem izumrlih šišmiša (i nikak im nije bilo jasno kak su to i zašto izumrli), samim šišmišima i žonglerima, morskim lavovima s bebom, te cjelokupnom polumračnom atmosferom, a za kraj dobivenom nagradom za maske i intervjuom za radio (dvije brbljavice iz društva; moj, naravno, nije želio pričati). :mrgreen:
Ah... :(
Ići ćemo drugi put.
I mi smo išli. Atmosfera je zaista bila posebna, neuobičajena.
Šišmiše nisam išla gledati - ne da mi se razbijati svoje predrasude, prestara sam za to :P .
Ali društvo je zato uživalo, također su dobili nagrade za maske, a i izašli su u večernjaku.
Sve u svemu - bilo bi dobro imati tokom godine barem nekoliko akcija.