odjavljujemo se... nakon skoro 29 mjeseci
završio je naš staž...
ne znam koji smajlić bih stavila, :D ili :(
drago mi je jer je bez dojenja nije meni htio zaspati, a noću bi se budio samo radi toga, a opet... žao mi je, bilo nam je prelijepo...
zadnji pravi podoj je bio 29/06/08 - uspavljivanje za popodnevno spavanje...
onda je ostao do slijedećeg vikenda kod bake, a ja sam se vratila u zg. baku je par puta tražio cici, ali nije previše njurgao...
u petak sam došla, navečer ga stavila u krevetić spavati s plišanim pasićem kojeg je prvu večer zagrlio i nerazdvojni su za spavanje, tražio je priču za laku noć i zaspao.
cici se nije ni spomenula. po noći se oko 2 probudio, zazvao me i tražio tutu, popiškio se, tražio natrag u krevetić i zaspao do jutra... oko 7 i pol se javio - mama, ja sam se pjobudio, dan je i prešao meni u krevet. tražio je cici, povukao jednu, drugu i rekao dosta. slijedeća noć je bila identična... ujutro se opet malo zasladio, i to je sve
i dnevna spavanja sam zaspe, uz pričicu, grleći pasića :)
prva dva dana sam se samo malo izdojila, i više nije trebalo ništa...žveli mališa da ima puno mjekića, ali me niš ne smeta...
bilo nam je prelijepo, skoro 29 mjeseci...
srećom, imala sam podršku u familiji, tražila pomoć i dobila nekoliko dobrih savjeta sa sos telefona - veliko hvala curama koje volontiraju, i zaista skoro nikakvih problema - niti ragada niti mastitisa...
skoro poželit drugo radi dojenja ;)