Drage sugrađanke, čula sam za ovog nekonvencionalnog liječnika i da navodno ima velikih uspjeha s liječenjem alergija. Ali čula sam i da su mišljenja dosta podijeljena oko njegovih metoda, pa bi mi bilo dragocjeno svako vaše iskustvo. :)
Printable View
Drage sugrađanke, čula sam za ovog nekonvencionalnog liječnika i da navodno ima velikih uspjeha s liječenjem alergija. Ali čula sam i da su mišljenja dosta podijeljena oko njegovih metoda, pa bi mi bilo dragocjeno svako vaše iskustvo. :)
Ja sam bila, jos davno, prije neke 3 godine ako se ne varam. Pa cuj, meni alergija je otisla... ali nekako nisan bila skroz zadovoljna. Ali mozda to ovisi i o tome kakvu alergiju imas. Meni je dao detoksifikacijsku djetu koja traje 4 tjedna i cudo nekih tableta sam morala kupit (u vrijednosti nekih 1000 kn :shock: ) ali to su sve bili nadomjesci za prehranu, jedan doktor mi je rekao da to piju body bilderi.
Meni se alergija manifestirala oko usta i nakon pustih dermatologa i kremica jedino mi je on uspio pomoci.
Ako imas jos koje pitanje, slobodno pitaj, ovako napamet se vise niceg ne mogu sjetit.
Nisam Zadranka (samo blizuzadrankapomužu), ali svejedno su moj brat i moja majka bili kod dr. Marđetka.
Inače, on ima i svoju web stranicu .
Uglavnom, cijenim njegovu dijagnostiku, detoksizacijsku dijetu i terapije.
Mojoj mami je sve jako pomoglo kod gihta i viskog tlaka.
Što se mene tiče, preporuke. :)
Mislila sam otići do njega radi preventivnog pregleda, a i sama imam neke problemcice s alergijama. Medjutim, jedna osoba iz moje blizine se kod njega lijeci, stalno joj produzuje detoksikacijsku dijetu (za koju mislim da je super i definitivno cu je jednom odrzati), osoba je cak izgubila dosta kg, a alergija se samo smanjila, ne i povukla skroz. Dobro, moja nije bas tolika, a jos vise me zanima cinjenica da taj dr. moze svojim metodama ustanoviti teške metale u urinu, puno vise stvari na koje si alergican (nego sto to mozu klasicni testovi).
S druge strane, klasicni lijecnici su dosta skepticni prema njemu.
A i naplacuje poprilicno - 1 pregled 800kn, no ljudi vele da je jako temeljit i da budes unutra 2 sata.
Evo čitam tekst s njegove stranice i ovo mi se jako sviđa:
Nije strah od bolesti ili smrti taj koji bi trebao biti naša primarna briga, nego strah od toga da nismo u skladu sa vlastitim zivotnim putem i ciljevima koje bi u zivotu trebali ostvariti, strah od kršenja zakona prirode, strah od nepoštivanja danog nam zivota.
Bila sam kod njega i nekoliko članova moje obitelji, te ga mogu preporučiti. as idem ponovno ovih dana na kontrolu.