Imam malo bedasto pitanjce, ali jednostavno ga moram postaviti. Kakve je konzistencije kakica vaših kikića? Marko ima 25 mjeseci i još uvijek kaka kašasto. Ne bi li to već trebalo biti malo tvrđe? :?
Printable View
Imam malo bedasto pitanjce, ali jednostavno ga moram postaviti. Kakve je konzistencije kakica vaših kikića? Marko ima 25 mjeseci i još uvijek kaka kašasto. Ne bi li to već trebalo biti malo tvrđe? :?
I. ima nepunih 15 mj. i ovisi što jede dan prije i taj dan. Nekad je tvrđe, nekad mekše, nekad u bojama i često ima komadića neprerađene hrane. Ako jede kašastu hranu i onu koja otvara, onda je i stolica mekša. :P
Sara ima 21mj. nekada je mekše (kašasto) nekada klikerčići.... ovisi što je jela, nekada ima komadiće neprerađene hrane....
Ja sam nesto slicno htjela pitati. Nika je do skidanja pelena uglavnom imala kasaste-mekane stolice. Otkad smo skinuli pelenu ima tvrdu i formiranu. Da li je to povezano jedno s drugim nemam pojma, ali htjela sam reci da je isto dugo imala kasastu i bilo mi je cudno.
Slatkica ima 23 mjeseci i često su stolice kašaste (još uvijek doji, pa je možda i to razlog). Skidanje pelene nije imalo nikakvog utjecaja na konzistenciju njene stolice.