-
panika
evo ovako. jučer sam mari dala cicu u jutro oko 7 sati, i tek onda navečer oko 22 sata. radila sam cijelo to vrijeme i nisam baš previše obraćala pažnju na cice. kad sam došla doma, cica je bila prepunjena i malo me zatezala, ali ništa strašno, mara se namontirala i ispraznila ju. budile sa i par puta po noći i ujutro mi je cica bila mekana, onako normalno, ali s jedne strane crvena, a s druge strane ima deblju crvenu crtu. i boli me - ne jako, ali kad pretisnem me boli. nikad do sad nisam imala mastitis i nekako su mi cice brzo reagirale kako je mara manje cicala. nisam se nikad izdajala.
molim vas za odgovor jer me hvata panika - mare opet nema, radim, a večeras idemo na put - na godišnji.
dakle, cica mi je skroz mekana, ne napipavam nikakve kvržice, ali me boli na dodir, crvena je i ima tu crvenu crtu. :?
-
e da, i topla je na dodir.
-
mozda je samo zastoj, meni bi se znalo nekad dogodit, bolilo bi me dan dva i proslo, evo:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=111&Show=1121
ja bi obicno izmasirala to mjesto di bi nastao zastoj - kvrzice, pa bi mi mlijeko samo izaslo.
a bas vam sad fale problemi prije godisnjeg :/ nadam se da ce bit dobro i da nije nista strasno. :* :love:
-
jel možeš stavit list kupusa u grudnjak na tu cicu? on sprječava hiperprodukciju mlijeka. možda bi tako mogla izbjeći prepunjavanje cice i mogući mastitis. kupus mijenjaš svakih cca 2h.
ne znam ti puno više o tome jer ganisam imala, ali ovo mi se čini kao da bi mogla biti ok preventiva za taj jedan dan kada ti mara neće biti blizu.
:love:
-
nemam kvržica :?
da nije ovaj čir iz teksta :shock:
ili ova bakterijska upala - obzirom da imam tu crvenu crtu :?
nemam kupus, dastavim hladni oblog?
-
-
zvala - hvala savjetnici, ne znam koja je, ali mi je lijepo objasnila. :*
još nisam u prilici da se dočepam mare pa stavljam hladni oblog :/
-
ajde kad stigneš javi kako si...
-
za sad - ista meta isto rastojanje.
hvala na brizi :*
-
znam da se do sada nisi izdajala, ali za sve postoji prvi put :)
btw- i stres utjece na zastoj, stoga se opusti. nadam se da nemas putnu groznicu :love:
-
Pa tek sad ovo vidim.
Jesi dobro?
Jesi se dočepala Mare?
-
ma nisam još - tu mi je šefica i stalno sam na vratima, a ona me vraća nazad, još 5 minuta. i tako već tri sata. kako neću biti pod stresom, kad umjesto da se na miru pakiram, ona stalno nešto izmišlja. a jučer je došla s idejom da još ovaj tjedan radim. možda bi bilo bolje da sam tako odlučila, ne bih sad bila u ovim problemima.
-
mara je pocicala, ali stanje isto. valjda se to baš ne može tako brzo povući. :/
-
e zaboravila sam ti reći... ja sam isto jednom imala tak nešto slično, s time da sam ja imala i kvrgu. ali je meni bilo od slinga, nekako sam ga krivo stavila.
uglavnom, masirala sam cicu i tuširala je toplom vodom, stavljala Yodu češće na tu stranu i prošlo je kroz 2 dana.
tako da je moguće da će i ovo tvoje proći kroz dan-dva. posebno ako je mara kraj tebe i bude češće cicala.
uživajte u godišnjem. :D
-
ljudi, odo ja...hvala još jednom što brinete, nadam se da će sve biti ok. a ako ne, ima i u šibeniku doktora. i antibiotika.
čitamo se za mjesec dana :bye:
-
sretan put :bye:
i ugodan odmor
-
broj sosa imas :)
sretan put i uzivajte!! :love:
-
-
sretan put, možda se vidimo u Ši pa ti objasnim svoje stajalište o stilovima života u 4 oka ;)