molim pomoc oko tableta Bromergon-u vezi prolaktina
Pozdrav svima.
Nadam se da ce te mi pomoci, a pogotovo zene koje su imale iskustva s time. Naime, prolaktin mi je povisen i sada sam dobila tablete bromergon i trebam piti par mjeseci dok se ne uradi ponovo nalaz.
Doktor mi je rekao da normalno mogu imati odnos bez obzira sto koristim te tablete.
E sad, posto smo imali odnos ovaj mjesec(prije tableta i u toku njih) sta se desava ako sam kojim slucajem trudna?
Posto sam vec imala jedan spontani, a i dr. mi je rekao da mogu piti bez problema, ja ipak imam neki strah sta ako to nije ok, i gdje da sada prestanem piti a mozda i nisam trudna.
U svakom slucaju, hvala vam i nadam se da ce mi se neko javiti.
Puno pozdrava i :*
bromergon - prestati piti u ranoj trudnoći ili ne - hitno
Cure moje ,
nadam se daće netko od vas znati reći .. ja sam prestala piti bromergon od 2,5mg onaj dan kad je test pokazao plus . danas sam zvala doktora koji se naljutio na mene i rekao da sad trebam moliti boga da bude sve ok.
Prolaktin je inače zadnje vrijeme bio pao sa 650 na 250.. dakle normala .. čak je rekao da mogu malo i prestati piti ..evo ja sad prestala a on viče na mene .. Inače još nisam naručena za pregled jer je prerano ali sad ne mogu od straha ako sam što poremetila s tim ..
Da li je netko imao slučaj da ne odmah prestao piti bromergon i da to nije utjecalo na skakanje vrijednosti ???
bromergon - prestati piti u ranoj trudnoći ili ne - hitno
Cure moje ,
nadam se daće netko od vas znati reći .. ja sam prestala piti bromergon od 2,5mg onaj dan kad je test pokazao plus . danas sam zvala doktora koji se naljutio na mene i rekao da sad trebam moliti boga da bude sve ok.
Prolaktin je inače zadnje vrijeme bio pao sa 650 na 250.. dakle normala .. čak je rekao da mogu malo i prestati piti ..evo ja sad prestala a on viče na mene .. Inače još nisam naručena za pregled jer je prerano ali sad ne mogu od straha ako sam što poremetila s tim ..
Da li je netko imao slučaj da ne odmah prestao piti bromergon i da to nije utjecalo na skakanje vrijednosti ???
razlicite vrijednosti prolaktina
Pozdrav,
Sta mislite o PRL mjerenje u 2mjeseca:
1. 3DC 420
21 DC 204
2. 21DC 770!
Ima li kakve veze koji je dan ciklusa po redu?
Pozdrav
L.
Re: razlicite vrijednosti prolaktina
Citiraj:
BlaBla123 prvotno napisa
Pozdrav,
Sta mislite o PRL mjerenje u 2mjeseca:
1. 3DC 420
21 DC 204
2. 21DC 770!
Ima li kakve veze koji je dan ciklusa po redu?
Pozdrav L.
Vrijednosti PRL su vrlo često povišene upravo zbog nemogućnosti da se pacijent opusti prije vađenja krvi. I sam ubod iglom može izazvati trenutni stres u organizmu i povisiti prolaktin. Probaj idući put što više se opustiti prije vađenja krvi i malo odsjedi u čekaonici. I nema veze koji je dan, bolje je možda ujutro prije nekih povećanih fizičkih aktivnosti.
Ali pošto ti je u 3 mjerenja bio samo jednom povišen mislim da nije ništa zabrinjavajuće. Najbolje je da pitaš još svog doc-a.