Pedijatrica kaže ne podoj na zahtjev
Evo prije dva dana završila sam s malim kod pedijatrice jer je neutješno plakao :cry: pa smo se prepali i za svaki slučaj otišli kod pedijatirce da provjeriomo jel sve ok.
Kaže zdrava beba.Rođen je s 3480 gr a sada s 6 tjedana ima 5 kg.Dojim ga na zahtjev.Ona mi sada kaže da kada je on tako velik razmak između podoja treba biti barem 3,5 h jer kao zato nam se i dešava da povrati što je pojeo ili mu se stvori višak kiseline jer se ne stigne probaviti sve što je prethodno pojeo :cry: ( o problemu povraćanja sam već pitala ali nitko mi nije odgovorio).
Razmak između podoja varira.
Apricot molim savjet!!!! :)
Hvala.Umirile ste me. :D :D :D :D
I ja sam mislila isto to 6.tjedan je pa vasljda je taj skok u razvoju.Evo baš sam zvala Doc.nalazi urina su ok, znači da je nešto urin bi pokazao.
Evo pišem a popišanac mi na ramenu spava i čekam da se podrigne.Pozdravljam vas sve. :lol: :D :D :D :D :D
Uh, krivo :lol: htjela sam ovaj topić staviti na prehranu a završio ovdje.
Neka ga adm.prebaci.
:D :D :D :D
Jedino kaj sam izbacila iz prehrane je mlijeko jer kao smeta im.Ne vidim da mu je bolje jer ipak ima lagane grčeve :cry: a i nije da mi fali.
Evo danas je spavao 2.dan za redom navečer od 20 do 02 30 h ali po danu su nam razmaci u hranjenu kraći.J....pedijatricu , otkantat ću sve koji mi sole pamet i slušat ću svoje dijete...i ako hoće nek cica svakih pola sata :D :D :D :D :D :D .
Dijete je zdravo i fino napreduje! :D :D :D :D :D :D :D
Pozdrav svima. :D :love: :love: :love: :love: :love:
Naravno da ju neću poslušati.
Kako da ga ostavim da plače kada je gladan...pa srce bi mi puklo :cry:
Neka on papa kada hoće :love: :love: :love: imam mlijeka i neka dijete uživa u tome.A i ja. :love: :love: :love:
I odlučila sam , treba slušati svoje instinkte i sve je odmah bolje. :D :D :D