Vijest o tuđoj trudnoći...
U zadnjih par mjeseci oko mene barem 10 cura ostalo trudno. Nije lako, sve su mlađe od mene i kraće u braku od mene. Imam osjećaj da me svi preskaču. Nije mi krivo zbog njih, dapače ne bih nikome poželjela problem kod začeća, nego zbog sebe.
Kako se vi nosite s viješću da je neka vama poznata osoba zatrudnjela?
Vijest o tuđoj trudnoci
Draga moja
Upravo sam se vratila iz šetnje po gradu, vjeruj mi jedva sam izdržala tu šetnju jer sam srela par svojih poznanica i sve su trudnice. A danas ko da baš iz nekog inata na svakom ćošku grada same trudnice.
Vjeruj mi na kraju sam stavila sunčane naočale da ljudi ne primjete moje suze i tisuću puta sam se upitala Bože zašto?zašto? baš nama.
Nisam ljubomorna na njih, drago mi je zbog svih tih trudnoća ali ja sam u sebi zbog svega neizmjerno tužna, tužna i tužna, i pitam se kada ću ja konačno jednog dana da ponosno pokazujem svoj trbušić i da kažem i ja ću biti MAMA. Možda je danas samo jedan od mojih lošijih dana, nadam se da će proći, ali danas je jednostavno tako.
Draga drži se mora ipak jednog dana i nas posjetiti sreća i donijeti nam malog bebača. :love: :heart: :love: :heart: