Noćno nacicavanje jednogodišnjakinje i dr?
V. je do godine dana bila gotovo isključivo dojena, od 6. mjeseca vrlo rijetko uspjeli smo ubaciti koju žličicu krute hrane i tekućine. Dnevni podoji svaka 2 - 3h, noćni svaka 3 - 4. Nakon kontrole s godinu dana, te crnih prognoza pedijatrice o tome kako će završiti u bolnicu zbog slabog dobivanja na težini, pokušavam je naviknuti na dohranu na način (glup veoma :oops: ) da joj taj dan nisam davala cicu. Naravno, ništa se dobro nije desilo! Idući dan nastavila sam s dojenjem, samo što sam ipak maalo prorijedila dnevno tako da smo sada na max. 5 dnevnih cicanja. E, sad pitanje : negdje od tog crnog dana moje nepameti V. vrlo često cica noću. Ponekad i svaki sat, češće svaka 2h, tek pred jutro se smiri i mirno spava do svojih uobičajenih 10,30 - 12 ujutro. Da li je moguće da nadoknađuje dnevnu količinu, ili se je smanjila proizvodnja mlijeka pa je to razlog..ili osjeća moj "plan" za smanjivanjem dojenja u korist dohrane ili ili??? I još jedno : stolica nakon uvođenja te zaista minimalne doze dohrane dolazi svaka 3-4 dana i to uz pomoć soka od smokve i šljive, je li to ok ili će ipak biti da mi je dijete gladno???