rodila sam prije mjesec dana i nikako se nemrem sjetit kad sam nakon prvog poroda išla na redovni posljeporodni pregled... mjesec dana nakon ili dva??? kad ste vi išle?
Printable View
rodila sam prije mjesec dana i nikako se nemrem sjetit kad sam nakon prvog poroda išla na redovni posljeporodni pregled... mjesec dana nakon ili dva??? kad ste vi išle?
Na otpusnom pismu mi je pisalo za 6 tjedana kontrola
ja sam dobila otpusno samo za malog..za sebe ne... hm... :/
Ja sam otpustena kuci prije bebice, mozda to ima nekakve veze...? hmm...
vjerojatno :)
znači prije dva mjeseca nego jedan nakon poroda na pregled....
Uvijek se savjetuje 6 tj nakon poroda.Ja sam nakon prvog pošla kad sam ponovo zatrudnila,10 mj od poroda.Nakon drugog otišla sam nekih 2,3 mj kad sam se ustrašila da sam ponovo trudna :mrgreen: .I nakon trećeg nekih možda godinu dana na uzv cice i obavile sve ostalo
trina dobra si :lol: znači imam vremenaCitiraj:
Trina prvotno napisa
I kod mene je pisalo redovni gin. pregled poslije 6 sedmica. Otišla sam negdje nakon isteka onih famoznih 40 dana.
Meni tad nije bilo smiješno.Mislila sam da će me razapeti na stup srama :lol: Strašan osjećaj.Citiraj:
nanov prvotno napisa
joj vjerujem ti... jedna moja frendica je ostala trudna 6 mjeseci nakon poroda i ginekolog nije mogel vjerovat i sjećam se da je bila tolko jadna jer joj je održal bukvicu kako je neodgovorna prema svojem tijelu i svašta još nešto...užas!!! stvarno nas ima svakakvih!!Citiraj:
Trina prvotno napisa
meni je na otpusno pisalo nakon 4 tjedna, a išla sam nakon 2 mj
Meni je moja privatna ginicka rekla da se "skolski" narucuje na pregled 6tj. nakon poroda, ali da mogu slobodno doci i za 8tj. (naravno, ako nece biti potrebe da dodjem prije) jer mi taj pregled nece biti bas ugodan ako dodjem prerano.