Možda netko ima iskustva kada bi se moglo ići na rješavanje prašume bikini zone - čupanjem naravno.
Prošlo mi je 2 mjeseca od poroda i ne bih se htjela brijati, a opet se bojim da mi se ne otvori rana gdje je bio šav... 8)
Printable View
Možda netko ima iskustva kada bi se moglo ići na rješavanje prašume bikini zone - čupanjem naravno.
Prošlo mi je 2 mjeseca od poroda i ne bih se htjela brijati, a opet se bojim da mi se ne otvori rana gdje je bio šav... 8)
ja sam 1,5 ili 2mj nakon poroda.
Prvi put sam se obrijala (iako to mrzim), ali me bilo strah d se rana ne otvori. Drugi put (par dana kasnije) sam se normalno išla čupkati..
zar vam je rana isla i preko podrucja gdje rastu dlake? :/
ja sam imala carski i isto me pak muci jer oko reza (posto je nisko napravljen) ima dlaka i non stop brijem sve samo to ne...strah me da sa britvicom ne razrezem ranu...ili mi je strah glup? meni je proslo 5mj od poroda..
usput, prolaznica1975, ja ti neznam odgovor...samo sam "uletjela" jer se svodi na isto pitanje... :)
Felix, rez mi ide preko područja s dlakama, ali ja to sve uklanjam. Rana mi je uredno zarasla i ništa mi ne smeta pri depilaciji.
Definitivno nije glup :nope: Ja svoju ranu od epi uspjela zakačiti i raskrvariti prilikom brijanja, usprkos svoj mogućoj pažnji zapela mi je britvica jer jer ožiljak jako ispupčen. Ma horor... E da, bilo je to šest mjeseci nakon poroda.Quote:
Originally Posted by miki2302
e upravo zato sam i pitala, jer je i meni rez ispupcen, nije ravno kao ostatak koze...thx...znaci, bolje da ne diram... :) thx!
Ja nisam imala carski, nego vaginalni porod. A tamo ima dlaka koliko ja znam :lol:
U svakom slučaju sam pitala kozmetičarku da li je OK i ona je potvrdila da sa 2 mjeseca nema problema. Samo što ih ima u mojoj glavi :cry:
I kad bih mogla naći tih 45 minuta tijekom dana da odem....
A prašuma raste i raste. Još će mi biti neugodno pred kozmetičarkom :oops: