molim pomoć vas roditelja velikih.
moja g ima 2 godine pa baš nisam u toku sa poklonima za 7 rođendan.
znam da je to vrlo individualno, ali htjela bih neku društvenu igru. Što je popularno među djecom, koje igre vole igrati?
Printable View
molim pomoć vas roditelja velikih.
moja g ima 2 godine pa baš nisam u toku sa poklonima za 7 rođendan.
znam da je to vrlo individualno, ali htjela bih neku društvenu igru. Što je popularno među djecom, koje igre vole igrati?
Super ti je ona igra "Shhhh! Nemojte probuditi tatu!". Moji imaju 3, 7 i 10 g. i svi je obožavaju igrati.
Mi nismo u ovoj skupini, ali zadnjih par tjedana nam je apsolutni hit 'Monopoly' i to onaj pravi (ne zna sam prebrojiti novce i ne razumije vrijednosti, ali kuži ostala pravila) pa si mislim da bi možda to i ovim većima bilo zanimljivo.
Podižem temu jer trebam vašu pomoć!
Naime, moja dilema je: što kupiti zagrebačkoj prvašici?
Dakle, radi se o sedmogodišnjoj djevojčici koju osobno ne poznajem - ako imate iskustva, molim pomozite!
Što je in među prvoškolcima?
Što se tiče cijene - može do 400kn.
Hvala unaprijed na prijedlozima!
Wow, ti kupuješ curici koju ni ne poznaješ dar od 400 kn!!?? (Koliko onda sprašiš na one koje poznaješ??). Šalim se, nije to moja stvar, naravno... Ipak ne bi bilo liše da znaš nešto o toj djevojčici, jer je teško kupiti tzv. "općenite" darove (barem ja nisam taj tip). Ako ima probušene uši (ali i to moraš znati) kupi joj neke lijepe vrijedne naušnice, to će ju sigurno veseliti. Možeš i neku dječju enciklopediju. Curke ti vole i Bratzice, Winxice i ostalo društvo... Možeš i neku oblekicu, tipa lijepu skupu haljinicu... Za te novce možeš stvarno svašta!
liše=loše, sorry
Mi smo ovaj vikend imali dva ženska rođendana. (Offt. 400 kn mi je puno za dječji rođendan. Naš limit je 100 kn i to za jaaaaako dobre frendove. Ostalima baš i ne idemo na rođendane...)
Za 6. rođendan - kupili smo ovo:
Heklana kapica (30 kn -prekrasna)
Čupave papuče-čarape sa kožnim đonom i mačkicama na ristu (30 kn)
Mali plišani pas koji stane u šaku (8 kn) - tek kasnije smo prokužili da ima gumbić na trbuhu i govori "I love you!" kad ga se pritisne
Trokutaste drvene bojice Maped, francuske - 11 kn
Za 8. rođendan - kupili smo ovo:
Dječja kuharica (Mozaik knjiga - 45 kn) - zgodna je, to imaju i moji dečki
Rukavice s aplikacijama (10 kn)
Winx nekakav album + dvd (39 kn) - to sam uzela samo zato jer mi se knjiga i rukavice činilo premalo, ali nije mi dvd neki sjajan izbor...
-------------- ---------------
Od društvenih igara za moje dječake (7 i 8 godina) hit je standardni monopoli (dječji smo prerasli) i one igre sa slovima, brojkama i prometnim znakovima koje se u poštama mogu kupiti za nekih 30-40 kn, kako koja...
Ako je djevojčica dobar matematičar i logičar, kupite joj šahovsku garnituru.
Ako voli priče, potraži neko Medus-ovo izdanje audio knjiga (Grimmove bajke, ANdersenove bajke, Priče iz davnine i sl.) - jako su dobre!
Osim toga, knjiga je uvijek dobar izbor - ne možeš pogriješiti...
Nisam dobra u izboru poklona za dj, i mislim da me mrze kad im donesem odjeću, pa vas molim za pomoć.
sutra trebam kupiti nešto za curicu od 7g. Prošle god sam joj kupila nike trenirku pinki, a mama se naljutila na mene jer joj sad mora kupiti i patikice, a nema mogučnosti. Pa ja ponovno u šoping po pinki patike da ima kompletić. Mislila sam joj nešto od igračaka, da me dj ne pamti po robici, već je dobila 4-5majica ove god.
Trebam ideju hitno. Od200-400kn
Hvala
za te pare bi kupila neki bogati lego ili playmobil
ili planetopijine knjige, vilinski dnevnik i onu drugu vilinsku, taman 400 kuna
kao prvo, jkitanov i tonili, očekujte poziv na 7. rođendan moje cure :mrgreen:
(jkitanov, ja te neću tražiti da mi kupiš i tene, trenirka gladi bradu)
mojoj se od svih poklona za 6. rođendan (mislim da nema prevelke razlike 6-7 godina) najviše dopao dvorac za psića za svaki džepić (ma što god ja mislila o tome)
i plišana kolekcija grom, švrljo i mrki (obožava film grom)
isto joj se jako dopala didl kolekcija - bilježnica s debelim koricama, drvene bojice, gumice, olovke
ona također voli puzzle
dobila je i 2 kutije za sitnice, ono kao mali ormarić sa 4 ladičice
to je isto jako zgodno, jedan je drveni, drugi od tvrdog kartona
i još možeš svaku policu napuniti s nečim, npr. u jednu neko sjajilo za usne, pa u 2. špangice, u 3. dječje ogrlice, u 4. gumice .....
od društvenih igara najviše voli čovječe
i to ne mogu prežaliti u land of magic je bio prekrasni ČNLJS na snoopy-ja
snižen s 300 na 200 k
i premišljala sam se, kad sam došla sutra, više ga nije bilo
ili neka kompjutorski cd, npr. od Bulaje "Priče iz davnina", "Šuma striborova"
ili oni glazbeni "Čarobna frula", "Orašar" ili "4 godišnja doba"
neki crtić na DVD..
mislim da ti sve curice jako vole konje, DM joj je donio za BING velikog disney konja, stalno se s njim igra
ovo voli moja sedmogodisnjakinja, neke od ovih stvari je i dobila za 7.rodjkas
- setovi perlica i ostalih djidja koje se nizu i radi se nakit (N. je luda za tim, svi smo okiceni :mrgreen: )
- neke lijepe spangice, kopce za kosu i sl. (ako ima duzu kosu i voli takve stvari)
- ljetni pleteni ceker i suncane naocale
- fora kupace gace (ili badic, ako nosi) na volancice ili srceka
- kutija ili skrinjica za nakit ili sitnice (sto je i a70v spomenula)
- neke sminkerske japanke
....
Hvala od srca, baš ste mi dale ideja :*