-
asimetrične!!!
Danas sam se razveselila lijepim topićem s dekolteom koji bi trebao istaknuti moje nabujale ženske atribute :lol: ali čim sam se pogledala u ogledalo, došlo mi je da se rasplačem. Lijeva dojka mi je puno veća od desne, što prije poroda i dojenje nije bio slučaj, a sad sam po prvi put vidjela kako to izgleda u uskoj majici. :cry: Zbog ragada na desnoj dojci, tjedan dana sam dojila samo na lijevu, a desnu sam izdajala i lijeva je postala dvostruko veća - bez pretjerivanja. Nastavila sam dojiti na obje, ali razlika je ostala, možda se neznatno smanjila. Sad sam opet zbog gnojne upale desne dojke 2 dana dojila samo na lijevu i razlika je još očiglednija, bez obzira što opet dojim na obje. Prijateljica mi je rekla da su njoj nakon trudnoće grudi ostale asimetrične jer je 4 puta imala mastitis na jednoj dojci. MM me zeza da ću biti kao Amazonka ako ovako nastavim s prisilnim dojenjem na jednoj dojci, a meni sve dolazi da si odmah po prestanku dojenja rezerviram termin kod dr. Glumičića ili koga već... I nemojte me utješiti riječima da će se nakon dojenja ionako objesiti i ispuhati da se razlika neće ni vidjeti. :lol:
-
Nastavi ti samo dojit na obje, izregulirat će se malo-pomalo...
Ni ja neko vrijeme nisam nosila uske topiće i košulje, u roku neka tri mjeseca se dovoljno izreguliralo da nisam imala uopće problema... :D
-
gle, ja vec gotovo dvije godine dojim samo na desnoj, i razlika se vidi samo kad po 12 sati ne doji pa se ova jadnica prepuni
ali se brzo izjednace kad malac navali
-
Ali ti si tek pocela! Ako budes dojila recimo dvije godine promjenit ce ti se stanje jos par puta. Hocu reci asimetrija ce se seliti s jedne na drugu stranu.
Sam se ti opusti i nosi sta ti se svida. Ja imam totalno cirkuske slike (baba sa razlicitim sisama :mrgreen: ) sa godisnjeg kad je malcu bilo jedno 15 mjeseci.
Par mjeseci prije prestanka dojenja sam furala desnu ne bih li je 'potrosila' posto je oduvijek bila veca (misliiim). :roll:
-
Uzmeš onaj vateni uložak. Prerežeš ga na pola i tu polovicu staviš u grudnjak da nadopuniš onu manju stranu. Tako će ti razlika biti manje primjetna.
-
odlicna ideja.
i jos k tome ispadne da su ti obje tako velike ;)
-
Ne mogu te utješiti jer iz iskustva znam da su meni bile asimetrične dok god sam dojila. Nakon prestanka dojenja su se ispuhale i objesile :cry: tako da se sad razlika ni ne vidi.
Ja sam dojila samo na desnu zato jer mi je lijeva jednostavno presahnula.
Uvijek se punila samo desna bez obzira koju sam joj dala. Mislim, onda je i logično da su mi bile asimetrične do prestanka dojenja. Možda tebi neće biti tako ;)
-
Naty
čekala sam da se ti javiš sa svoja dva čvarka :lol:
-
-