Istek Ugovora na porodiljnom
Rodila sam 15.06.2008. :D i poslodavac mi je rekao da će mi produljiti Ugovor o radu.
Naravno da mi ga nisu produljili :evil: :evil: :evil: :evil: nego su me tel.obavijestili da si dođem po knjižicui odjavili me s 01.09.2008.
Evo danas sam bila u Klovićevoj da si sredim zdrav.iskaznicu.
Eto i to nam je država koja dopušta da se poslodavci odnose tako prema ženam koje su rodile?
Ima tko slična iskustva????
Da, da znam sve to :cry: nažalost oni su čisti...ništa im nemogu...
Nada se da će i biti tako...da ću naći još bolji posao nego ovaj prijašnji....
Sada me jedino strah zbog minusa u banci...mislim vidim na izvodu da piše porodiljna naknada i nadam se da to tako knjiže.
Zovem ih a nitko se ne javlja.
Imam tekući otvoren u RBA.
Samo da me ne traže potvrdu od poslodavca( ono vratit ću se na posao) pa da mi ga produže .
Još mi samo to fali da mi ga ukinu :( :( :(
Zvala sam ženu u RBA..poslovnica Ilica 216...jer nisam mogla dobiti ove u Gundulićevoj i rekla mi je da se po novom porodiljne naknade računaju kao priljevi pa prema tome će mi i obračunati minus...znači uplate u proteklih 6 mjeseci i to je to.Prvo nije znala kaj da mi kaže...naravno spomenula je potvdru od poslodavca ali mijenjalo im se nešto i sada ne teba ta potvrda.
Re: Istek Ugovora na porodiljnom
Citiraj:
Cocolina prvotno napisa
Zvala sam ženu u RBA..poslovnica Ilica 216...jer nisam mogla dobiti ove u Gundulićevoj i rekla mi je da se po novom porodiljne naknade računaju kao priljevi pa prema tome će mi i obračunati minus...znači uplate u proteklih 6 mjeseci i to je to.Prvo nije znala kaj da mi kaže...naravno spomenula je potvdru od poslodavca ali mijenjalo im se nešto i sada ne teba ta potvrda.
Ovo potvrdjujem, vec sam 2,5 godine na porodiljnom i dalje imam dozvoljeni minus.
Svakih 6 mjeseci se izracunava novi prosjek i to je to.
Naravno, RBA