da se izjadam........ krenuli smo u jaslice
evo, da se izjadam onako iskreno bez celofana svima, jer me glava boli već tjedan dana, imam grč u želucu i osjećaj da ću eksplodirati
u ponedjeljak smo krenuli sa adaptacijom, igrale smo se zajedno 45 min u vrtiću i onda zajedno otišle doma. U utorak smo se malo igrale nakon čega sam se ja "neprimjetno" izgubila na 20 min. U tih 20 min 10 min je bila ok 10 minuta je urlala ko sivonja bez ijedne suze.
Jučer je bila sama pola sata s time da sam ja ko bogec sjedila u hodniku i slušala kako se dere, nije se derala baš cijelih pola sata ali je urlala. Danas je bila sama od 20 do 9 do 15 do 11. Ostavila sam broj moba da me teta nazove ako prije treba doći po nju tako da sam cijelo vrijeme njezinog vrtića bila ispred vrtića i čekala poziv (uz to popušila valjda pola kutije cigareta :oops: ). Teta je rekla da je bila SUPER, da nije puno plakala, a ona je bila sva crvena u licu suznih očiju i rasplakala se jadna čim me vidjela. Sutra će valjda ostati duže a u ponedjeljak sam ja trebala vratit se nazad na posao međutim uzela sam si još dva dana (veliko hvala šefici) jer mi nije jasno kak da je nakon samo npr 4 sata provedena u vrtiću u ponedjeljak ostavim na cijeli dan.
Uz to nemoram ni napominjati da nakon vrtića visi na meni non stop, objesi mi se na nogu, izvađa gluposti samo da bude u centru pažnje. Cendrava je, noćas je imala proljev i temperaturu (valjda joj uz sve i neki zubi izbijaju jer mi uopće neda da joj stavim prst u usta), ujutro je bila skroz normalna pa sam ju ipak odvela u vrtić....
evo izjadala sam se, grozno mi je, mužu nesmijem ni pol toga ispričati jer bu poludio na mene i vrtić i sve (a mogla ju je čuvati još njegova mama sa ćime ja nisam bila nimalo zadovoljna) i sad sam sama u tom sr.....
Re: da se izjadam........ krenuli smo u jaslice
Moram i ja reci da ima puno istine u onom sto MC kaze. Klinci nase osjecaje osjete i ako se vi ne osjecate ok s tim gdje ih vodite, nece se ni oni osjecati ok :/
Citiraj:
di_zg prvotno napisa
U utorak smo se malo igrale nakon čega sam se ja "neprimjetno" izgubila na 20 min.
Koliko god bolno (tebi) bilo razdvajanje, nikad nemoj "neprimjetno" nestati. To ce samo pojacati djetetove strahove kad se okrene i vidi da te vise nema (i nezna kad ces -i da li - opet doci jer nema osjecaja za vrijeme!)
Re: da se izjadam........ krenuli smo u jaslice
Citiraj:
di_zg prvotno napisa
evo izjadala sam se, grozno mi je, mužu nesmijem ni pol toga ispričati jer bu poludio na mene i vrtić i sve (a mogla ju je čuvati još njegova mama sa ćime ja nisam bila nimalo zadovoljna) i sad sam sama u tom sr.....
Nije valjda kasno da kažeš da si pogriješila i da bi ipak bilo bolje da dijete čuva baka? Pusti sad to u kakvim ste vas dvije odnosima i kako ti doživljavaš svoju svekrvu, razmišljaj samo što je najbolje za tvoje dijete. Baka je sigurno neće pustiti da plače, ona će je i utješiti i nositi i uspavljivati kad treba, a to u vrtiću ne možeš dobiti.
Ni meni ne cvjetaju ruže sa svekrvom ali sam uspjela napraviti odmak i staviti naš odnos u drugi plan, a u prvom planu je odnos koji ona ima sa svojom unukom. U biti, shvatila sam da ja sa svojim stavom koji imam o svekrvi zapravo škodim njezinom odnosu s djetetom, i otkad sam ih pustila na miru njih dvije su razvile divan odnos, baka je čuva svaki dan, mala voli baku, meni je lakše jer znam da je dijete na sigurnom i zadovoljno. Kad se sjetim da sam je skoro dala u jaslice samo zato jer nisam htjela da malu čuva svekrva, jer mi je išla na živce, da mi ne iskvari dijete, što već :roll: . Drago mi je da nisam i da je sada ona čuva, jer u cijeloj priči je bitno dijete, a ne ja.