-
Bolovi u leđima
Uglavnom, uskoro počinjem raditi. Imam problema s bolovima u leđima, a najviše u vratnom dijelu. Držanje mi je poprilično pogrbljeno, a kod jačih napadaja boli imam i vrtoglavicu. Uglavnom, radi se o profesionalnoj deformaciji uzrokovanoj radom za računalom. U ovih 2 godine koliko sam doma, nije me zaboljelo niti jednom, pa sad kad se sjetim posla več me polako hvata panika. :/
Zanima me kako si mogu pomoči, ne u vidu vježbanja, rastezanja, to znam, nego u smislu kakvih pomagala ("dodataka" za stolac, za miša,...)? Uglavnom nemam pojma što postoji na tržištu i naravno, što koristi u takvim situacijama. Zna li netko???
-
Ups, sad vidim da ima slična tema, ako je potrebno, molim vas zaključajte i prebacite. :oops:
-
samo da te pitam prije nego se zaključa tema-jesi imala i zamagljeni vid kad su bili prisutni bolovi?
mene boli vratna kralježnica jer cura od 11 kg non stop visi na meni (ja imam 50 :oops: ),bolovi se šire prema lijevoj ruci i navečer mi trne šaka.
bila sam kod dr.,nije me slala nikamo dalje,rekla je samo da će se to popraviti kad mala prohoda :roll:
-
Vid je bio ok, samo vrtoglavice su bile problem i luđačka bol, naravno. :/