sorry cure ali ili sam smotana ili nema nigdej..
cula sam da ne davati (kršitelj koda) kasice nego ****...
zasto? kaj u ovima ne valja?
pitam jer mi je puno jeftinije kupovati (kršitelj koda) dok je na akciji
Printable View
sorry cure ali ili sam smotana ili nema nigdej..
cula sam da ne davati (kršitelj koda) kasice nego ****...
zasto? kaj u ovima ne valja?
pitam jer mi je puno jeftinije kupovati (kršitelj koda) dok je na akciji
Nemam pojma :/ meni je to sve bilo isto ... niti na jednim mi se nije svidio sastav pa nisam ni jedne ni druge ni trece kupovala ... ali to sam ja.
nikad čula. svaki put kad pomislim da ću kupiti kašicu i počnem čitati sastave (ako ih ima), pitam se čemu neke stvari u dječjoj hrani?! H... kašice često imaju u sastavu lijeko, to ne kupujem. N... imaju svašta, kao limunsku kiselinu (a kao kašica može od 4 mj.) Jedine koje sam ikad kupila su (kršitelj koda), i to one voćne koje dolaze u pakovanju od 4 komada. izgledaju kao oni mali pudinzi...
Ja sam se češće odlučivala za N. čisto iz razloga što je na njihovim kašicama minimalna dob 6 mj., a kod H. se svašta "preporuča" od 4.mj. Govorim samo o voćnim kašicama, druge nisam gledala.
Pročitajte si ovo: I ja bojkotiram Nestlé - pitajte me zašto!
Meni osobno je to glupo. Pa kaj ak se reklamira, ne znači da bumo zbog reklame posegnuli za adaptiranim mlijekom ak namjeravamo dojiti. A oni koji ne misle dojiti budu svakak kupili neko adaptirano mlijeko ili zbog reklame ili preporuke prijateljica ili doktora. Kaj zbog toga mi nebi trebali piti Nestea ili 3u1?
Ja ću još jednom podsjetiti na Pravila ponašanja koja se odnose na spominjanje proizvođača koji krše Međunarodni pravilnik o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko
.
Jelcek, ako te zanima zašto bojkotiramo N**** pročitaj tekst za koji je Honey stavila link, a o tome koliko agresivni marketing utječe na dojenje možeš više saznati na PDFu Zaštitimo dojenje.
Kako nema smisla editirati postove, temu zaključavam i ubrzo brišem.