zbog neopisive količine ambrozije na susjednoj parceli imam osip po licu...
svrbi za poludit...
što smijem uzet i namazat to da se malo smiri? s obzirom da dojim bebu...
ako imate iskustava zahvaljujem :love:
Printable View
zbog neopisive količine ambrozije na susjednoj parceli imam osip po licu...
svrbi za poludit...
što smijem uzet i namazat to da se malo smiri? s obzirom da dojim bebu...
ako imate iskustava zahvaljujem :love:
nitko?????
Pitaj pedijatricu. Dok je moja Slatkica bila tek rođena beba nisam ništa uzimala, s njenih godinu dana isto tako, a sad kad ima dvije godine pijem Aerius tablete i koristim Nasonex sprej. Mislim da ti to dosta ovisi koliko je velika beba.
beba 3 i po mjeseca
dr je rekla da diže ruke od toga jer nije upućena u moje zdravlje...
a ja je pitala može li bebi naškodit
eno danas sam imala blagi napadaj
naoteko nos peko,stezalo se grlo
kupila kadulju njom isprala nos i grlo...fuj odvratno ali pomoglo...tnx
ne znam šta ću
Mene isto ubija ambrozija, a ne smijem ništa zbog dojenja :(
Moj način života: zatvoriti sve prozore kad sam u stanu, a kad idem u šetnju s bebom u nos stavim Nasaleze prah (na bazi celuloze, pa mehanički spriječava prodor alergena u dišne puteve) i na lice stavim medicinsku masku (još jedna prepreka alergenu), a na oči velike sunčane naočale (ne znam jel' to koristi, ali mi ionako trebaju ;)
Nisam baš u potpunosti riješila problem, ali mi je malo lakše. Još pomaže (meni) odlazak negdje na selo gdje je ipak obrađenija zemlja i manje smoga, i svakako, odlazal na more :P
Nije lako, ali utjeha je da je sad zahladilo i da se situacija ipak poboljšala.
3 tjedna nakon poroda dobila sam tesku urtikariju i pila aerius i mazala elocom kremom. Rekli su mi da smijem dojiti jer dijete preko mene i da dobije alergiju prima i terapiju. Nisam se usudila, izdajala sam se 5 dana i poslije bez problema nastavila s dojenjem.
Alergična sam na sve što ima korijen. Reagiram sa šmrcanjem, glavoboljom, suznim očima.... Postoji li nešto što mogu uzimati s obzirom da dojim? Neki homeopatski pripravak možda? Pošmrkat ću prah od daždevnjakovog oka ako treba samo da prestane :predaja:
Kaj se homeopatije tice:
- Najbolje bi bilo napraviti konstitucijsku obradu, ali to i traje najduze...
- Moze se izabrati lijek prema simptomima, ali ti opet treba pomoc homeopata (vjerojatno).
- Najjednostavnije i najbrze bi bilo uzeti allergy relief od homeolaba. Pa se onda jos uvijek mozes naruciti na neki pregled :)