Molim SAVJET-istek Ugovora-koja prava imam
01.09. istekao mi je Ugovor i odjavili su me s tim datumom.
04.09.sam se prijavila na HZZO i tamo su mi rekli da imam sva prava kao zaposlena osoba.Zdravstvenu iskaznicu ću dobiti za mjesec dana.
Zaboravila sam ih pitati a što s stažem?
Mislim nije mi lupljen nikakav žig u radnu knjižicu.
Da li to trebam ići regulirati u Mirovinsko ili će se to napraviti t ek kada si pronađem novi posao?
Mislim nazvat ću ove u HZZO u pon.ali sada me to počelo kopkati :( :( :(
Unaprijed hvala. :)
Evo danas sam zvala ženu iz HZZO i rekla mi je da će mi zaključiti taj staž kada mi istekne pravo na rodiljni dopust.Da, znam da moram produljiti s 5,5 mj.ovaj drugi dio rodiljnog dopusta.
:D :D :D
Re: Molim SAVJET-istek Ugovora-koja prava imam
Citiraj:
Cocolina prvotno napisa
Evo danas sam zvala ženu iz HZZO i rekla mi je da će mi zaključiti taj staž kada mi istekne pravo na rodiljni dopust.Da, znam da moram produljiti s 5,5 mj.ovaj drugi dio rodiljnog dopusta.
:D :D :D
nikako ne zaboravi to napraviti zadnji mjesec porodiljnog jer to mogu napraviti koliko ja znam do djetetovog prvog rodjendana. provjeri i tu informaciju u HZZOu da ti ne propadne ti par mjeseci jer se sjecam da je netko imao komplikacija oko tog tzv "mrtvog" staza koji ti upisuju u HZZOu zato sto to nije obavio do prvog rodjendana
Pa pretpostavljam da da.
Najbolje je da ih nazoveš i raspitaš se o tome.
Njihov broj..mislim od Klovićeve HZZO je 2359 526 nazovi i pitaj što te interesira. :D :D :D