Kako vam se sviđa show? Meni je baš fora. Jučer sam gledala prvi put, ali samo zadnjih 15-ak minuta i baš mi je bilo slatko kak su klinci navijali za tate. Je li se netko od vaših muževa prijavio?
Printable View
Kako vam se sviđa show? Meni je baš fora. Jučer sam gledala prvi put, ali samo zadnjih 15-ak minuta i baš mi je bilo slatko kak su klinci navijali za tate. Je li se netko od vaših muževa prijavio?
Bilo mi je na vrlo tiho, ali je li točno da su tate morali ispiti 7-8 raznih tekućina jednu za drugom uključujući sok od rajčice, ulje......pa to je baš da ti se digne želudac gledajući. Ja dalje nisam mogla pa sam promijenila kanal. Jesam li dobro vidila da stvarno to moraju piti?
I ja sam imala stišani televizor jer je paula zaspala ali sam vidla kad je pio sirova jaja
ja bojkotiram sve ovakve kvizove, igre, stolisuvec, jer su mi katastrofa
ja uopce nemam sluha za takve stvari
danas me je MM preklinjao da sjednem i pogledam 5 minuta onaj nekakav sa igrom istine, gdje su kao prikljuceni na detektor lazi, da se zgrazamo zajedno
mislim ono :roll:
a ovo sa tatama sam vidjela par sekundi kad su djeca mijenjala programe na tv-u, jedan tata je pio jogurt ili mlijeko, sav je bio bijel oko usta, a prije toga ciklu??? ili nesto slicno, i poanta je u tome da se popije sto vise u sto kracem vremenu, i onda je moj tata bolji od tvog tate
zeludac mi se okrenuo
ja nisam uspjela pogledat - nisam opce znala u kojem je terminu
moj buraz se prijavio
kaze - 500.000 kuna je 500.000 kn :mrgreen:
navodno tolko dobije pobjednik
Nisam baš oduševljena. :/
Strašno mi je gledati izraze lica djece koje ispadaju iz igre.
Ona mala iz Splita je imala pune oke suza, a nikako da zaplače.
Skoro sam ja zaplakala dok sam je gledala.
gledala sam ovaj kviz istine, malo, na preskok
meni je to prestrašno
mislim, bulazniti tamo dal mirišeš gaće svoje drage :shock:
za ne znam koje pare :no:
a to bolje da ne vidimCitiraj:
Rene2 prvotno napisa
jadna djeca, što, ić će doma sa tatom luzerom kad izgubi?
i što- misliti moj tata nije dovoljno dobar? :no: :(
Ne gledamo ništa takvoga....mi znamo da je naš tata najbolji :mrgreen:
Mi smo prestali gledati kad smo vidili lica djece čiji je tata -valjda najgori...ustvari-najgluplji-i to pred vršnjacima...možda pretjerujem, jer se valjda treba učiti biti gubitnik-ali, kad su tate u pitanju :/ :/
Show mi je totalno u banani!
Živa katastrofa, sva sreća pa nisam gledala toliko da vidim lica kikića :(
Mislim....kud taj svijet ide :?
bezveze.
bilo mi žao gledati oke pune suza.
i tate kak piju neke grozote, tipa senf i nešto (zaboravih), razrijeđeni ocat.
od svih tih bućkuriša gledam Najslabiju kariku.
dodje mi da napisem "o cemu vi" al sam vidjela jumbo plakate.
isti taj tip je odgovorio da mu nise bitne pare,već pojavljivanje na televiziji i da mu je bitno da što dulje bude na ekranu :shock:Citiraj:
japanka prvotno napisa
Na kraju nije zaradio ništa,ali je zato cijela nacija saznala da on nije zadovoljan veličinom svog piše,a lagao je da je :lol:
....a jesmo mi ljudi jadni....
e o ovom fakat moram "o cemu vi" jer za to nisam vidjela jumbo :mrgreen:Citiraj:
Tanči prvotno napisa
najveći je jad što tata ne zna što je žuti patuljak :(
Ne mogu vjerovati da i na ovakav show imate komentare "grozno,jadna djeca,plač,suze..".Ma dajte ne pretjerujte.Ja sam gledala,meni je super zabavan show,djeca su isto uživala gledajući i nagovaraju oca da se prijavi :mrgreen:
A onaj drugi,"Trenutak istine", majke mi, ja sam gledala i plakala od smijeha.I zvala muža nek dođe vidjeti kako će čovjeka zaručnica ostavit nakon ovoga.I to se naravno i dogodilo.Ma ne znam koje pare bi bile vrijedne onako podlih pitanja i iskrenih odgovora.
a kad se prikazuje taj "Trenutak istine"?
Ja sam došla na kraj pa sam u stvari vidjela samo ovo zadnje natjecanje i kad je tata odgovarao na pitanja.
Što se tiče suza, u turbo limach showu ih je uvijek bilo, kad je neka ekipa izgubila svi su plakali. Ovdje su djeca otprilike te dobi, 8-12 godina
"Trenutak istine" uopće nema veze s ovim
Citiraj:
japanka prvotno napisa
to je samo igra, ohladite malo!
a kao i u svakoj drugoj igri i ovdje ima pobjednika i onih koji ispadaju, ali to ne znači da su ti ini gubitnici.
tako i djecu učimo ako se ne varam!
moja se kćer zna rascmoljit kad igramo memory card i kad izgubi
ne želim joj previše popuštati da je naučim da se može i gubiti, a i da ne zvjera okolo nego da se malo skoncetrira ako toliko želi pobjediti
tek sad vidim da sam i ja hladna i bešćutna majka koja dopušta da joj dijete ima suze u očima..ah
meni je samo sporan termin
nisam gledala ali prema ovome šta opisujete mi je to ješ jedna bljak emisija... trenutak istine - nije mi jasno dokle će ljudi ići za lovu
Za one koje zanima a nisu imali prilike vidjeti mogu pogledati te emisije online ovdje http://dnevnik.hr/videoteka/
Ako nista drugo nema reklama :mrgreen:
ne da jedan ne zna, nego nijedan :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
poslije kviza sam ivaru morala objasnjavat da trema vjerojatno ljude blokira jer mu je to totalno neshvatljivo
kviz mi je prilicno bezvezan, nimalo napet i ne trazi od oceva nikakve posebne vjestine i dokazivanja pa da bi zasluzio taj naslov
a voditelj nit britak nit duhovit, nista. ok sori, bar je oku ugodan.
ako ga se uopce sjecam.
na jaje u casi sam pocela povracat na veselje kucanstva, nadam se da nitko nikad ne bi mjerio moju ljubav na taj nacin
i zao mi je sto nije ranije, iako smo i ovaj put slucajno gledali i nisam sigurna da cemo sljedecu (ne zbog jaja nego zbog suza) termin mi nije bas ok
da me krivo ne shvatis, nije mi bljak nego mi ne treba da idem u krevet sa njihovim ocima pred ocima.Citiraj:
Trina prvotno napisa
znam da ce nihova tuga trajat kratko i da ce svi biti glavne face sutradan, ali ja nikako ne volim natjecanja, imam totalno nezdrav odnos prema njima, ne mogu gledati ni utakmice na kojima moj sin brani jer sam tuzna u svakom slucaju, ili zbog golova koje je on primio ili zbog golova koje je primio onaj iz protivnicke ekipe :roll:
Meni je sami naziv kviza užasan, nisam gledala.
Trenutak istine mi je super, umirala sam od smjeha, koji su to pacijenti :shock:
mene čudi da je jedna dobra novinarka pristala da ljude pita da li mirišu gaće svoje drage :?
Dobra novinarka je sama osmišljavala pitanja. :mrgreen:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Po meni je to gubitak vremena, i jedan i drugi show.
Ali oni se natječnu svugdje i stalno,to je normalno i poticajno za djecu.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
pa je, ali nekoga to dira bez obzira što je svjestan da je to sastavni dio života.
inače bi dijete preselio kod :tele: ; kod njih je najgora stvar koja ti se može dogodieti - odlutala lopta.
kad se sjetim da sam se 98. zgražavala na JERRY SPRINGER show
:lol:
:lol: :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
XXXXX
(bacila sam pogled na ovuistinu. tate nema u vdeoteci. tnx za link)
zašto?Citiraj:
Happy prvotno napisa
mislim da se aludira na dječju prepirku koju nitko od nas nije "mašio": moj tata je bolji/veći/jači od tvog.
ali kad se pojavi netko i kaže: moj tata je policajac... eee, tu završava svaka rasprava, to je bio vrhunac hijerarhije :lol:
ma daj :shock:Citiraj:
Sanja prvotno napisa
a meni je bila baš ok kod svilana. pa si mislim kako joj se da tako blamirati :/
Nisam gledala nijednu od te dvije emisije, ali čitala sam intervju koji je dala. Žena je ponosna na pitanja :mrgreen: i uopće ne misli da se blamira. :mrgreen:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Biti ce tokom dana, preko vikenda to ide malo sporije ali u pravilu uploadaju drugi dan nakon prikazivanja emisije, nakon sto na tv-u prodje i repriza ;)Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Nisam gledala, ali su mi već i oni plakati reklame onako :/, uvijek mislim na tu dječicu čiji tata nije "bolji".
onda treba zabraniti i Olimpijske igre.
Jer i tamo trče tate; neki su pobjednici, a neki... oni drugi. :/