frendica seli u Rijeku i treba preporuku za dobrog pedijatra
molim preporuke
hvala unaprijed :*
Printable View
frendica seli u Rijeku i treba preporuku za dobrog pedijatra
molim preporuke
hvala unaprijed :*
mi smo kod dr. Jurković, ona je blizu, na Brajdi.
iako, ja sam izgubila povjerenje skroz :/, ali to su samo moje paranoje, mnogi je hvale.
možda se blis javi, oni su kod nje.
ja skupljam hrabrosti za otići kod dr. Tomašić.
Javljam se. :)
Jurkovićka mi je OK, nisam razočarana, ništa loše mi se nije dogodilo, ali moram priznati da sam kratko razmišljala o seljenju kartona kada je Tomašićka otišla od nje. Opet, bez nekog razloga, valjda mi više paše zbog godina, a i sinu je zgodnija. :) Nisam selila karton jer mi lokacija na Brajdi više paše, a i nemam neki pravi razlog za seljenje.
Usput, Obersnelicu mnogi hvale. Prijateljica i šogorica su kod nje i jako su zadovoljne.
mi smo kod tomašić na krimeji,ali mislim da je ona puna i ne prima nove pacijente
hvala cure :*
Podižem temu da ne otvaram novu. Bilo je malo teže odlučiti koju od 7 tema naslova pedijatar-Rijeka podignuti, odlučila sam se za ovu na blef :)
Uskoro ću roditi, prijateljica mi je preporučila da se odlučim za pedijatra dok sam u jednom komadu. Da li možda žurim?
Također, željela bi da je pedijatar čim bliže, dakle trebam se odlučiti između Cambierieve i Krešimirove.
Dakle da sumiram što sam čula i pročitala:
Cambierieva 7:
1. Dr. Obersnel: za sada samo riječi hvale, no uz napomenu da je često nema. Ima svoj UZ pa se ne mora na Kantridu
2. Gall-Sviderek: također samo riječi hvale. Pretpostavljam da ako ima Obersnelka UZ da ga ima i ona?
Krešimirova 22:
1. Jurković-Petrušić: većinom riječi hvale, poneki negativni komentar, no prevladava pozitivno mišljenje. Također ima UZ (?)
Molim vas mišljenja. Svoju dr opće prakse sam odabrala bez provjeravanja i nisam baš previše zadovoljna, ne bi da napravim opet istu grešku.
Hvala!
Mi smo kod Gall-Sviderek i prezadovoljni smo.
Jako je susretljiva, stručna, detaljna kod pregleda, stalno u toku s novim događanjima, uvijek dostupna (jednom mi se od kuće javila da mi pročita nalaze)....uglavnom samo riječi hvale....
PS. Mene je u pogledu doktora jako teško zadovoljiti...
čuli smo da je i Obersnel ok...
Gall-Sviderek nema uzv, ali se naručiš kod Obrsnel i to tamo obaviš. Kad smo mi išli primljeni smo u točno vrijeme kad smo i naručeni.Citiraj:
MissMolly prvotno napisa
Inače sa Gall-Sviderek sam zadovoljna.