-
Imam temperaturu
...oko 38 (svaki toplomjer pokazuje svoje) - a generalno se osjecam iscrpljeno, iscrpljeno, iscrpljeno. Samo bih spavala...
Temperatura se javila jucer popodne, danas ujutro sam se osjecala OK i dosla na posao. Ali se osjecam sve pospanije - sto da radim?
Glupo mi je radi povisene temperature odmah trcati doktoru - mislite li da bih trebala?
-
Uzmi bolovanje dan-dva i dobro se odmori!!!!
-
Spavaj. :) Skidaj temperaturu samo kad baš ne možeš više izdržati (temperatura ubija viruse :)). Ako ti za 3-4 dana ne bude bolje ili ako se pojave locirani bolovi (napr. mokračni putevi, uhobolja ili sl.) onda se javi doktoru. Ako je viroza, proći će za 1-2-3 max 4 dana. :)
-
Imate pravo. Vucem se k'o krepana macka. Idem doma.
see you
-
kalypso nadam se da si već bolje..ali ako ne budeš, ne želim te plašiti, ali nemoj zaboraviti pripomenuti doktorici da ustanovi (kad mudro zaključi nakon površnog pregleda da ti nije ništa) da nisi pokupila mononukleozu..ja sam bila stalno pod laganom fibricom, umorna ko pas, nakon testova su ustanovili da sam bila pod infektom, ali je tijelo uspilo savladat, pa nisam obolila od mononukleoze..
-
Evo mene od doma. Jutros sam vadila krv (i hrabro skoro pala u nesvijest.. :/ ).
MajaMajica: koje testove si morala napraviti da se mononukleoza otkrije?
Mislim, moja doktorica me cak nije ni preslusala - a kamoli da me posteno pogledala...
-
Za početak krvna slika i pregled krvnog razmaza.
Ako postoji sumnja onda pregled na krvi na specifična antitijela.