Koliko im date da se zaprljaju?
Jel ih pustate da hodaju po travi ili samo po asfaltu, kako reagirate kad podizu razno smece s poda, jel ih odmicete kad pocnu ceprkat po blatu (ili ih mozda pustate da prckaju stapom, a ne date rukama) i skakutat po lokvama... etc. etc.
Jel im date da voze auto na koljenima po klupi i podu oko klupe/podu birca/sopingcentra/uotsoever?
I koja je najgora stvar koju su stavili u usta/pojeli?
Opusak, komad bacenog cipsa...
Re: Koliko im date da se zaprljaju?
1. Jel ih pustate da hodaju po travi ili samo po asfaltu?
smiju po travi, naravno, ali ako je pas prepuno nagaznih mina, opomenem ih da paze.
2. kako reagirate kad podizu razno smece s poda?
Kazem im da je to smece, prljavo, i da ne diraju.
3. jel ih odmicete kad pocnu ceprkat po blatu (ili ih mozda pustate da prckaju stapom, a ne date rukama)?
Ovisi jesmo li izasli na igru u park, ili smo na putu u skolu/vrtic/grad...
4. skakutat po lokvama?
Mogu ljeti bosi ili u japankama, mogu u gumenim cizmama, inace ne.
5. Jel im date da voze auto na koljenima po klupi i podu oko klupe/podu birca/sopingcentra/uotsoever?
Dam, ali ubrzo poslije brisu/peru ruke.
6.I koja je najgora stvar koju su stavili u usta/pojeli?
Ne sjecam se niceg pregroznog. Tonka je kao beba puzala po parkicima, ali nije imala naviku stavljati nista u usta. Mozda kamencice.
Ispala sam velika cistunka.
Re: Koliko im date da se zaprljaju?
Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
1. Jel ih pustate da hodaju po travi ili samo po asfaltu?
smiju po travi, naravno, ali ako je pas prepuno nagaznih mina, opomenem ih da paze.
2. kako reagirate kad podizu razno smece s poda?
Kazem im da je to smece, prljavo, i da ne diraju.
3. jel ih odmicete kad pocnu ceprkat po blatu (ili ih mozda pustate da prckaju stapom, a ne date rukama)?
Ovisi jesmo li izasli na igru u park, ili smo na putu u skolu/vrtic/grad...
4. skakutat po lokvama?
Mogu ljeti bosi ili u japankama, mogu u gumenim cizmama, inace ne.
5. Jel im date da voze auto na koljenima po klupi i podu oko klupe/podu birca/sopingcentra/uotsoever?
Dam, ali ubrzo poslije brisu/peru ruke.
6.I koja je najgora stvar koju su stavili u usta/pojeli?
Ne sjecam se niceg pregroznog. Tonka je kao beba puzala po parkicima, ali nije imala naviku stavljati nista u usta. Mozda kamencice.
Ispala sam velika cistunka.
A joj, i ja ovako.
Mada su me neki čudno gledali dok je moja Iva samo u peleni paradirala u pješčaniku u parku...