Re: Škole športa pri vrtiću
Moja curka vec trecu godinu ide u grupu u koju je integriran sportski program. To ukljucuje 4xtjedno vjezbanje u dvorani u dopodnevnim satima pod nadzorom 2 do 3 trenera (kineziolozi) uz asistenciju vrtickih teta.
I kad bi opet birala izabrala bi ovu sportsku grupu jer su nam se poklopile odlične tete popraćene dodatnim vježbanjem. I baš mi je žao što slijedeće godine više neće imati tu mogućnost jer krece u skolu.
Mi nismo sudjelovali na vrtickim olimpijadama, ali dva puta godišnje imamo pokazne satove za roditelje. I ja sam zadovoljna onim sto sam vidjela. Nema presigna, svi su veseli i razigrani. Najprije imaju zagrijavanje kroz igru. Onda ih podijele u dvije grupice npr. jedna grupica radi vjezbice za stopala, skinu se bosi i hodaju po raznim spravicama. Druga npr. ima kruzni poligon s elementima rukometa. Onda se zamjene i na kraju odigraju opet zajednicku igru.
Naravno u svemu tome sudjeluje i teta. Sto je jako vazno jer smo s njima u svakodnevnom kontaktu i mogu saznati kako moje dijete prihvaca program.