Srečici preporučili širenje suznog kanalića??
Suzi mu oko od rođenja. Ima sad 2 mjeseca. Probali Sulfasol, kamilicu, majčino mlijeko i sada 6.-ti dan Tobrex. Njegova okulistica ga je poslala na bris i ima stafilokok u malom broju. Onda sam otišao tamo i neka druga je okulistica (mlađa, moje godište valjd 8) a) preporučuje širenje (bužiranje) očnog kanalića, prevrće očia kad sam rekao za kamilicu i majčino mlijeko i naručuje me za to širenje već danas :? :( , ja o tome neznam ništa ali nekako mi se to ne sviđa a mislim da neće niti Srečici :shock: ...pitati ću danas pedijatricu što raditi no baš ne volim one mlade doktorice(mlade=sa malo iskustva a misle da znaju sve) :x :evil: ...imam daleko bolja iskustva sa "starom školom" a i moj stari je bio doctor, pa i ja sam i znam da u medicini ne možeš biti uničem baš 100% siguran kao što je bila ova doktorica kad mi je rekla da nema nikakvih mogućih posljedica u tom širenju a iako sam joj rekao da nisam oftalmolog i neznam o tome ništa nije smaterla za shodno da mi više išta kaže...mislim da nema baš puno majčinskijh osjećaja a vjerovatno niti onihkoje bi svaki doktor morao imati za pacijente (i njihove roditelej ak su mali)...
Žao mi je na ovolikom postu no morao sam se i ja malo požaliti :oops: :cry:
BTW, to bi trebalo biti danas ali mislim da ću ipak malo pričekati pa makar morao otići na kraju i privatniku :x