kako muzici promisljaju o usvajanju
Meni je ideja o usvajanju uvijek bila bliska, otkako znam za sebe, puno prije braka i problema s neplodnoscu. Ja ustvari sada nemam nikakvih dilema oko toga, sad bih napisala molbu i uhvatila se u kostac sa svim sto prati molbu. Usvojila bih dijete, bez obzira da li cu roditi poslije. To bi bilo, jednostavno, moje starije dijete.
Ali... MM o tome jos ne bi razmisljao, niti razgovarao. Smatra da smo mladi i da cemo roditi djecu. Dobro, jesmo mladi 29 i 30g., ali ja bih da budem mlada mama, a godine prolaze, i zelim to!!!.
To me mnogo muci, par puta sam jedva zapocela pricu o usvajanju i jedini pomak je sto zadnji put je sutio i razmisljao, za razliku od prvog puta kad nije htio da cuje za to.
Svjesna sam da oboje moramo biti nacisto sta zelimo, da bi krenuli.
Kakva su vasa iskustva, kako vasi muzici razmisljaju o usvajanju?
Volim citati vase price, srce mi ovolikoooooooooo!
kako muzici promisljaju o usvajanju
Meni je isto san uvijek bio imati svoje dvoje djece i još jedno posvojiti.
Što se tiče razlike između biološke djece i posvojene, razlike ima. U svom srcu uvijek ćete imati različit odnos, pa i prema dvoje biološke djece.
Međutim, ono što je mene u toj brizi smirilo, je da sam shvatila da i moja ljubav prema njoj, koja je različita od ljubavi prema biološkom djetetu, je još uvijek velika :love: do neba. Mogu to biti različitio odnosi (neki frendovi kažu da kod njih nema razlike), ali oba su jedanko vrijedni.