-
Drage moje!
Da se predstavim i upoznam s Vama svima, već mjesecima čitam ovaj forum i svega sam vidjela i pročitala, priznajem malo se i prepala jer puno Vas je s velikim problemima i poteškoćama....no da ne duljim, 35 mi je godina, MD je 38 i jučer popodne, a i jutros za svaki slučaj, sam umakala svima poznate trakice....
ukratko, uspjelo nam je od prve i trudni smo!!!!
nadajući da će sve biti u redu, biti ću mama početkom lipnja iduće godine i presretna sam!!!! :D
...i morala sam to podijeliti s Vama jer ću puknuti ako još budem morala šutjeti :)
-
stara koka dobro došla!
i naravno čestitam!
:heart:
-
Stara kokice dobro nam došle ti i tvoja bebica :love:
Uživaj u trudnoći, koliko je to moguće :mrgreen: i tipkaj s nama, mazi trbuščić i budi opuštena...
-
od sveg :heart: najiskrenije čestitke!!!!! :love:
-
čestitam na trudnoći i dobrodošla :heart:
-
Dobro došla i čestitam na trudnoći!
-
Čestitke od srca... Uživaj u trudnoći svakog dana sve više......
-
Hvala curke, hvala.....tako sam zbunjena da se osjećam bedasto :roll: a da ne kažem da radim gluposti po uredu i ponašam se kao da se želim samoraniti, sudaram se sa svim stvarima koje mi se nađu na putu...a nisam ništa popila i ne vrti mi se.....zbunjola me napala :/
-
Stara koka čestitam i dobrodošla!
Za utjehu zbog sudaranja sa stvarima, i meni su na samom početku T (još nisam bila ni uradila test) ispala dva tanjura iz ruke! Smušenost na kvadrat! Srećom ne iz velike visine pa se ipak nisu polupala. Makar da jesu, barem bi odmah znala i spol... :mrgreen:
-
Dobrodošla i ČESTITAM!!
:love:
-
Stara koka :* i želim ti što bezbrižnije nadolazeće mjesece, naravno, uz druženje s nama na ovom forumu!
-
-
Čestitam i dobro nam došla :D :heart: !
-
Čestitam! :D Dobro došla, super ti je nick! :mrgreen:
-
stara koka čestitam! :D Želim ti sve školski!
-
Stara koka, čestitam!
Jedino me zbunio nick :) ja imam 34, isto prva trudnoća, isto išlo lagano, i moram reći, kad čovjek toliko čeka, jako je zbunjen.
Neću ti obećavat cvijeće, teško je raditi i biti trudan, ali budi vesela jer sa svakim tjednom bit ćeš sve svjesnija svoje bebe koja dolazi.
Ja sam sad 12. tjedan i osjećam da će mi USKORO početi rasti trbuh, nisam rekla nikom osim šefu, svi će past u nesvjest :) jedva čekam
-
Čestitke i od mene :heart:
-
Čestitam i želim da uživaš u svakom danu svoje trudnoće. :)
-
I ja ću samo ponoviti:
Dobro došla, čestitam i uživaj! I nick ti je super ali mislim da ti baš ne odgovara s obzirom na godine.
-
čestitke od srca i uživaj u trudnoći!!!!!
-
ma nick sam izabrala slučajno, čitajući neke stare forume gdje su sve mame i trudnice bile ispod 30 pa se osjetih starom ;) no kaj je tu je, neću ga sada mijenjati.....
kako me peglaju hormoni nemate pojma, sad sreća, pa živčanoća, pa tuga, pa sjeta, pa takve neprijateljske misli prema MD (a nema nikakvog razloga za to)....još i ne pušim nego 1-2 cigarete dnevno....malko sam luda :roll: ali znam da će proći.....
thnx svima na podršci, odmah mi je lakše kad nisam sama...
-
joj pričaj mi o hormonima!!! ja sam ponekad toliko ljuta i živčana na cijeli svijet a bez razloga. a kad je mm na poslu (radi do 6) dođe mi da ga zovem svakih pola sata koliko mi fali i da mu kažem da ga volim a kad dođe doma toliko mi ide na živce da sam već stoput razmišljala o rastavi :lol: cigareta sam se hvala bogu riješila pa se nadam da ćeš i ti. nađi si neku zanimaciju ili piši po forumu da izbaciš frustracije. vjeruj-pomaže i hvala curama na forumu!
-
Thnx Lucas, treba mi malo da živnem....a zabrinutost maximalna, pa što, pa kako, pa čitam tu ove sve pretrage koje trebam obaviti, pa mi od toga još gore, pa onda ovi papiri s bolovanjima, ma katastrofa....
a da počnem heklati umjesto cigarete?....ne znam kaj bi drugo :)
-
nemoj heklat još ćeš više biti živčana.. :) ak ti dođe želja - zapali, bolje neg da se živciraš radi toga. od 1-2 cigarete ti nebu niš (kaj bum dobila jezikove juhe) ja sam pušila 1.-2 kutije DNEVNO pa mi sad cigarete smrde i režim na mm-a da prestane. nađi nešto što te opušta ma kako ti se činilo glupo..i uživaj!
-
Hi!
Evo pozdrava Staroj Koki od još starije (prvo rodila u 39, a drugo u 40. godini i sve pet)!
Uživaj u trudnoći i s nama na forumu!
-
Thnx, eto bila i kod doca u međuvremenu, sve je ok, osim male ciste koja me često bolucka i smeta, sad i pomalo shvaćam da sam trudna i da će mi rasti buša :D .....
osjećaj-neopisiv, uostalom znate i same...
-
čestitaaaaaam!!! :D
no, čuj nju, stara koka..... pa ja sam još starija od tebe!!! :lol:
-
-
-
Dobro nam došla i čestitam od :heart: !!!
-
Bravo!!! Čestitam od srca!!! I Stara koka ni tak stara (vršnjakinje smo), meni je ovo druga trudnoća. Ne sekiraj se, stara koka - masna juha!!! :lol: