Reklamne kampanje na tečaju za trudnice
Moram se požaliti na pojavu koja me jako iritira.
Naime, idem na tečaj za trudnice i očeve i u državnu bolnicu danas je bila tema dojenje, prehrana i briga o novorođenčadi. Pola termina oduzela je jedna teta koja je došla promovirati proizvode jednog proizvođača ad i kozmetike koja je pričala oko 45 min :evil:. U prvih 2 minute je rekla da je dojenje svakako najbolja opcija, da svakako treba pokušati, no nakon toga je uslijedila hrpa informacija tipa da većina žena ne može dojiti, da se dohrana može bez problema uvoditi kod bebe starosti više od dva mjeseca (kao kod nas su preporuke 4 ili 6 mjeseci pa tako mora pisati i na proizvodima ali svugdje drugdje u svijetu je to 2mj.)... i još mnogo toga.
Dobili smo i gomilu reklamnih letaka i besplatne proizvode za njegu koji nemaju deklaraciju na našem jeziku. Ja ih svakako ne mislim koristiti, ali i da mislim, ne znam dobro njemački pa ne mogu pročitati za što oni uopće služe.
Na kraju se tečaj odužio na 2h i meni su otpala leđa sjedeći toliko u 34. tjednu trudnoće i boli me glava od bezobraznih gluposti koje sam čula... a na kraju su dijelili potvrde pa sam morala ostati.
I ovo nije prvi put, i prošli tjedan je bio jedan proizvođač ali je puno kraće trajalo.
Pitam se kako si to može dopustiti jedna državna ustanova!!!