Treba mi dobar oftalmolog za mužića, bio na operaciji oka u Vinogradskoj al nismo zadovoljni , pa bi drugo mišljenje. Preporuke?
Printable View
Treba mi dobar oftalmolog za mužića, bio na operaciji oka u Vinogradskoj al nismo zadovoljni , pa bi drugo mišljenje. Preporuke?
Zar stvarno nitko?
Hmmm..dr.Gabrić,Poliklinika Svjetlost u Bukovačkoj.Mužev dida bio u subotu na operaciji oka,čovjek sretan ko malo dijete,jer opet vidi drveće,ptice..bez naočala :D
doktorica ????(zaboravila sam ime :oops: ). uglavnom, ima privatnu ordinaciju na ribnjaku, preko puta garaže na langiću. pregled je 100kn. prošetajte se pa ćete vidjeti, ima natpis na zgradi.
nju toplo preporučujem :) i mogu poslati kontaktCitiraj:
anki prvotno napisa
inače je specijalist za leće
I ja mogu samo pohvaliti doktoricu Ćuruvija-Opačić s Langovog trga. Jedina osoba koja je uspjela nakon 5 godina mog brata naučiti na leće!
Osim što je specijalist za leće, vrlo je savjesna i pažljivo prati svakog tko joj dođe. Osim toga, uvijek ima vremena za razgovor i da objasni sve što vas zanima.
Kasiopeja, na kakvoj operaciji je bio muž? Moja mama je prošla svoju kalvariju s očima na Rebru, i još uvijek to traje i traje...
tanja, baš mi je drago da ste zadovoljni s njom, ona je obiteljska prijateljica. i krasna osoba. :)
o kakvoj se operaciji radi,ja sam u tome možda mogu pomoći,može i na pp.Inače sve ovisi za što se treba ,postoje da tako kažem puno subspecijalnosti(leće,katarakta,glaukom itd)i pojedini liječnici se bave određenim problemima .I svakako dr Ćuruvija je odlična.
Ja bila kod nje, i SUPER mi je žena!! Vrlo elokventna, sve ti lijepo kaže, popriča s tobom (meni je to nekak važno kod dr., a ne da se prave ko da smo idioti i da niš ne kužimo pa ti niš neće ni reći nego samo ordiniraju...).Citiraj:
lavica prvotno napisa
U svakom slučaju, za preporučiti! 8)
Hvala cure, mislim da ćemo kod dr. na Langovom trgu...
A operirao je oči jer je problem bio estetski ( puuno je škiljio), no operacijom su se pogoršali i drugi problemi od prije pa je sad vid na desno tek jadnih 10%, i konstantno ima dvoslike..dobio leću za jedno oko al od nje mu još dodatno mutnija slika..
Ići ćemo na pregled sigurno,fala na preporukama! :love:
da li bi preporučili tu doktoricu i za klince, tj. radi li s njima
moja A. ima 14 mjeseci, i već smo dobili dijagnozu, no ja bih na drugo mišljenje
Mi smo na pregledu bili kod dr. Nade Deban koja ima privatnu očnu ordinaciju za djecu i odrasle u Magazinskoj 25 u Zg-u. Doktorica je prije radila na Sv. Duhu i nama se svidjela. Ima OK pristup djeci i zaista se potrudila kako bi pregledala Leu bez da ju istraumatizira.
Ordinacija je malo oronula, ali nama to nije od presudne važnosti.
apsolutno dr. Ćuruvija-Opačić, kod nje idem od svoje 7 godine i totalno sam prezadovoljna, a frendici koju sam poslala kod nje je spasila oči od razvijanja svega i svačega.
žena je zakon!