drage moje,javljam se drugi put.prvi put sam imala tisuću pitanja u vezi insiminacije i odlaska u Prag,a sada se samo javljam da kažem da sam došla iz Praga jutros,insiminirana i sa nadom da će za tri tjedna test biti pozitivan. :*
Printable View
drage moje,javljam se drugi put.prvi put sam imala tisuću pitanja u vezi insiminacije i odlaska u Prag,a sada se samo javljam da kažem da sam došla iz Praga jutros,insiminirana i sa nadom da će za tri tjedna test biti pozitivan. :*
TAMARA27 ~~~~~~~~~~~~~ za betu!
X :*Citiraj:
k&s prvotno napisa
TAMARA27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude velika :D
Od srca ti želim da bude mali :saint: :heart:
vjerujem u ogromni +
sretno :D
Od :heart: ti zelim ooogromnu beturinu.~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
:D :D :D :D ~~~~~~~~~~~~~za veliku ß
HVALA na lipim željama!!! :)
držim ti fige i neka beta bude visoka do planina :love:Citiraj:
TAMARA27 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu!
~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu.
Sretno :love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliki +
TAMARA27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
TAMARA27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint: :heart:
I SRETNO svima koji se tek spremaju otputovati!!! Ako tko ide prvi put i imate pitanja javite se,možda mogu pomoći savjetom,a nekada to puno znaći jer ja i moj muž smo bili ko padobranci na Marsu. :? prvenstveno putovanj tj.presjedanje iz vlaka u vlak( išli smo iz Splita,paZagreb,Beč i napokon Prag). i najgore engleski jezik tetama na šalteru ništa ne znači,gledaju ka da smo sa planeta Tanca-manca :shock:
Tamara 27 sretno :D :D :D želim ti veliku betu .
tamara 27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeelikkku beturinu :heart: SRETNO
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak
:saint:
SRETNO TAMARA27 za tulum u stomaku~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ za ogroman+
Tamara26 želim ti za tri tjedna puno :heart: S R E Ć E !
TAMARA27,
neka bude velika beta!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tamara-~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veellikku betu :heart:
TAMARA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu i :saint:
Tamara sretno, želim ti od srca školsku tetu betu~~~~~~~~~ :heart:
Tamara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vam se snovi ostvare :saint: ~~~~~~~~za betu :heart:
Tamara sretno i ~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu :saint: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
tamara, ~~~~~~ test možeš raditi za 2 tjedna od AIH.
Tamara :love:
~~~~~~~~~~~~~za veeeeliki +
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Za lijepi broj!
vidim da mi šaljete i svoje dijagnoze pa se nemojte ljutiti šta vam ih ne komentiram,jer tek sam počela učiti izraze i nazive pregleda i nalaza pa mi je to sada sve velika nepoznanica.inače moj mm i ja smo se odlučili na insiminaciju donorom jer on ima kriptospermiju i nekrospermiju sa 0 spermića,a s menom je sve pet( uredna menga,papa,uzv.,brisevi,i 6 folikula odgovarajuće velićine).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu!
Zracis pozitivom i to je odlicno..jos nakon sto si napisala vasu situaciju i da je sa tobom sve 5 onda i sa mrvicom mora biti sve 5! :love:
zahvaljujemi ivi-luci koja mi je objasnila da vaše dijagnoze se same ispišu kada pošaljete post :oops: .a to je tako kada dite sa sela sidne za kompić :roll: .
Srecno :heart:
Sretno ~~~~ :heart: !
Srecno :)
Sretno i da se javiš sa visokom betom! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajde, ajde, dica sa sela su radoznala i otvorena uma, brzo nauče sve to ih zintrigira :love:Citiraj:
TAMARA27 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu