Slanje djece doma s nastave
Naša učiteljica -treći oš- bila je jako razljućena ponašanjem nekolicine učenika --> držanje ruke u džepu, odgovaranje, plač, žvakaća... ---> pa ih je (uz lupanje šakom po stolu i povišene tonove) izbacila iz razreda/poslala po roditelje (kako tko to već interpretira) koji su btw bili na poslu ili u šetnji ili dijete s njima ne živi.
Koliko god ne opravdavam nepristojno ponašanje, ovo doživljavam kao napad topom na muhu.
Da se to dogodilo mom djetetu, bila bih očajna, jer smatram učiteljicu stvarno stručnom, pedantnom, inovativnom, vrijednom, ukratko ženom kokoj je stalo da nam klinci u školi doista i uče. A želim i da se moje dijete učiteljici divi, da mu bude uzor, a ne da je se boji.
Zanima me je li ovakvo ponašanje nastavnika uobičajeno i na kraju-je li dozvoljeno?
Re: Slanje djece doma s nastave
Citiraj:
nuna prvotno napisa
Naša učiteljica -treći oš- bila je jako razljućena ponašanjem nekolicine učenika --> držanje ruke u džepu, odgovaranje, plač, žvakaća... ---> pa ih je (uz lupanje šakom po stolu i povišene tonove) izbacila iz razreda/poslala po roditelje
Djeca vjerojatno nisu izbačena iz razreda zbog žvake i ruku u džepovima. Morali su učiteljici jaaaaako dići tlak jer, kako kažeš, ona je:
Citiraj:
smatram učiteljicu stvarno stručnom, pedantnom, inovativnom, vrijednom, ukratko ženom kokoj je stalo da nam klinci u školi doista i uče.
Citiraj:
A želim i da se moje dijete učiteljici divi, da mu bude uzor, a ne da je se boji.
Kako joj se tvoje dijete može diviti ako dozvoljava totalne nepodopštine u razredu? Takvoj osobi pada ugled u očima drugih.
Ako ti je dijete uzoran učenik ne mora se bojati učiteljice. Ako, pak, nije....hm...tad uopće nije loše da je se malo i boji.
Razmisli malo koliko djeca gube od nastave ako učiteljica stalno mora voditi rat s onima koji ometaju nastavu.