Čini li vam se normalno....
Priča ide ovako...
S mojom T u razred ide djevojčica ( 12 god ) koja živi , ajmo reć ,
ne pod jednim , nego pod 3 staklena zvona.
Nikad nije išla na izlet jer se roditelji boje za njenu sigurnost.
Ne smije se voziti busom s društvom kad idu do grada jer se roditelji boje da će šofer zatvoriti vrata prije nego li iziđe iz busa.
Ne smije kupit pecivo ni ništa u dućanim pored škole jer se boje da će se otrovat.
Zabranjeno joj je raditi bilo što na kompu osim slušanja ( crkvenih ) pjesama.
Ne smije bit vani na ulici s ostalima iz kvarta jer kao , djevojčice nemaju što tražit na ulici.
Kad ima slobodnog vremena , može ići u knjižnicu , glazbenu školu ili u crkvu.
Ma svi mi volimo svoju djecu , i brinemo se za njihovu sigurnost , želimo im sve najbolje u životu , ali... ne čini li vam se ovo malo too much ?
:/
Meni to sve liči na neki roditeljski poremećaj , i stvarno mi je žao djevojčice . Inače je simaptična , draga i dobra učenica.
Ima li šanse da se izvuče bez ikakvih posljedica u takvoj obitelji ?
:(
Re: Čini li vam se normalno....
Citiraj:
dalmatinka prvotno napisa
ima, može otići u časne.
ti roditelji zasigurno vjeruju kako najbolje na svitu odgajaju svoje dite i sve ono što drugi roditelji dozvoljavaju svojoj dici njima je nenormalno i nepojmljivo (pretpostavljam).
ili su roditelji "ostali" negdi na početku 19. stoljeća.
Re: Čini li vam se normalno....
Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Citiraj:
dalmatinka prvotno napisa
ima, može otići u časne.
:lol: Lory, da te nema, trebalo bi te izmisliti!
Naravno da mi je to katastrofa... Mislim, kužim ideju, ali, izolirati dijete od ostatka nekih svojih generacijski joj zagarantiranih iskustava... ne znam kamo to vodi... Ja se i sam ponekad zgrozim kad skontam da svoju vlastitu kćer u nekim slučajevima (ne svjesno i ne namjerno, već upravo zbog strahova raznih...) držim na "kratkoj lajni"... Ali, opet, ima nas raznih... Da smo svi isti bilo bi na svijetu beskrajno dosadno...