Da li je netko radio obiteljsko stablo s klincima? Malo sam googlala i sva lijepa drvca se plaćaju, a ova besplatna su kao katastarske sheme. Ako si je netko već dao truda ili ima neku ideju... Ako ne javimo kad naše crtkanje da rezultate.
Printable View
Da li je netko radio obiteljsko stablo s klincima? Malo sam googlala i sva lijepa drvca se plaćaju, a ova besplatna su kao katastarske sheme. Ako si je netko već dao truda ili ima neku ideju... Ako ne javimo kad naše crtkanje da rezultate.
ja sam sto puta počela i nikad završila - u prevelikim sam se problemima našla (vezano uz čisto tehničku izvedbu) već kod drugog koljena :?
Mi smo ljetos radili na nekom ogromnom papiru (mislim da je recimo A1 ili tako nekakav format) i došli smo do pradjeda/prabaki, imamo još mjesta za jednu generaciju gore
ali, ne možeš sve smjestiti, ograničili smo se na npr bratiće i sestrične u prvom koljenu, ignorirali neke bračne partnere od bakinih sestara i braće i slično
Uz to, mi smo rastavljeni, moji mama i tata isto, oboje u drugim brakovima, baka i deda su mi isto bili rastavljeni i to s obje strane, polubraće i polusestara kolko voliš, bilo je izrazito komplicirano.
Dobro si me sjetila, mogli bi dovršiti ovih (tje)dana..
Ali, nema veze za katastre, mi smo nacrtali
ah, prerano, nacrtali smo obične kućice i crte i jednostavno ćemo oko toga nacrtati krošnju kad završimo.
Uz sve tehničke probleme, ići još na lišće i grane ili nešto slično bi mi bilo tu mač.
A klinci su se lijepo zabavljali, farbali kućice.