Ove godine nisu na programu Lisinskog za Sv. Nikolu, da li netko zna nešto o tome? :?
Printable View
Ove godine nisu na programu Lisinskog za Sv. Nikolu, da li netko zna nešto o tome? :?
još je prerano, obično ih stave na program krajem ovog mjeseca ili u 11 mj.
Evo stavili su u prodaju.........Online ulaznice na njihovoj stranici...
ne mogu naći.. :(Citiraj:
zajecka prvotno napisa
Odeš lijevo na ULAZNICE ONLINE PAGANINI onaj prozor što se mijenja.... :lol: na stranicu lisinski koncertna dvorana i potražiš 07.12.2008....sretno.......
Pa kad su prije prodali sve te karte? Naravno da su najbolja mjesta već zauzeta al klinci tak odu naprijed tancat pa tak svejedno gdje mama sjedi
Ja sam skužila samo pola sata nakon što su stavili na internet i već su prvi redovi bili zauzeti a to su ti organizirane karte za roditelje djece koja nastupaju, razne vrtiće itd.......
Koliko dođe karta?
70 kunaCitiraj:
domy prvotno napisa
Podižem malo temu!
opet su prodani prvi redovi brzinom munje, pa molim ako netko prodaje 2 karte za 05.12. 10h, prvi red bi bio idealan ( mali je mali, pa da nesto i vidi, a bas da hoce mirno sjediti i nece :-), neka mi se javi na pp
Jel se zna tko su gosti na koncertu ?
tinnka ali baš u prvom redu imam osjećaj da niš ne vide..?mi smo uvijek bili u zadnjem zadnjem redu,i čist se dobro vidi.normalno malo on sjedi na nama,malo se šeće i sl.mislim da ove godine ne idemo,počelo me jako živcirati što na bilo kojem dječjem koncertu nitko ne prati razinu dozovoljenih decibela.prošli neki koncert mališana,klinaca s ribnjaka što li,doslovno mi je zujalo u ušima od glasnoće.da ne pričam da je učinak preglasne glazbe na djecu puno jači.
i mi idemo 5.12. baš se veselim
Mi isto idemo!! Prvi puta i mala se jako veseli.
Cure gdje je koncert? POgledala sam na stranici ali trenutno nije dostupna. Tnx!!
Moju se nije bas dojmilo...
Sjedili smo u 4 redu, ali smo nakon par pjesama dosli naprijed gdje je bilo dosta klinaca. Uopce nije htjela plesati ni pjevati, samo je stajala ko gljiva. Jedino joj se svidio doazak SV. Nikole i Mazoretkinje.