Molim gdje u Zagrebu ima za kupiti ovih čizmica za curice od 4 g.?
Relativno je hitno pa molim brze odgovore :mrgreen: .
Printable View
Molim gdje u Zagrebu ima za kupiti ovih čizmica za curice od 4 g.?
Relativno je hitno pa molim brze odgovore :mrgreen: .
Mislim da nema, moja prijateljica je naručila u Americi preko prijatelja.
nema :( za malene, asmo za mame
Internet rules!!! Ili ti netko može poslati iz inozemstva?
Imas ih za kupiti u ducano Nicolas u Kaptol centru. Djecje su ti 760kn, imas roze i smedje!
760 kuna za dječje čizme?
skoro sam opala sa stolca.
ima i Kenzo dječjih cipela za 1200 kn, broj 26...u King Crossu
Citiraj:
mislava prvotno napisa
i ja :shock: . Odmah da kažem da nije za mene :mrgreen: nego frendičinu frendicu ( šteta kaj ju ne poznam pa da se ogrebem kad ih mala preraste :lol: )
Curke, hvala na odgovorima :* .
Pa Naturino djecje cizme su 500-800 kn
A Ciciban su mislim i preko 500kn, tako da i nije tako velika razlika.
A i Geoxice (čizmice) su od 600 - 800....
Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
mi imali sreće pa već 2 puta kupili geox snižene s 500 na 150 kn ( ili 250 zaboravila sam :mrgreen: ). Isto i s tenisicama, za malog s 450 na 225 kn a za malu s 250 na 125 kn :D :D .
ja sam L kupila predivne kožne naturino čizmice na sniženju za 340 kuna, punu cijenu ne dam. inače slinim na dječji camper.
Da, tako da onda 760kn i nije prestrasno u usporedbi sa ovim cijenama.Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Meni je zao sto sam kupila Naturino buce za nekih 500kn koje je H obukla valjda 3x :oops:
Ima ih na ebay-u kao u priči...
A koji broj su buce?Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Ako su na prodaju za povoljnu cijenu i br.25 se javljam :mrgreen: !
:lol:Citiraj:
iki prvotno napisa
26.
Nisam jos razmisljala o prodaji, nekako se nadam da ce ih moci nositi jos ove sezone. Prosle godine je nosila cizme 25, a buce sam joj kupila 26. Evo, budem ih sve probala, pa se javim...
Imam i 2 cizmica 25, jedne Primigi-nesto kao martensice i jos jedne koje je dobila na poklon, roze sa zelenim cvjeticima, bolje da ne kazem koje, ali to je nosila, iako mogu bez problema jos jednu sezonu, u dobrom su stanju.
Deadi ok.
Nisam baš luda za kupovanjem nošenih cipelica, al buce koje su obučene 3put su mi fakat zanimljive jer znam da bu ih i moja curka obukla tek nekoliko puta.
Sada nosi 24, pa sam zato pitala za br.25.
Uglavnom, prije nego staviš na burzu, pliz, pliz, molim pp, :* .
Sorry svima na offtopičarenje :oops: .
Ma ja sam se isto zaljubila u te UGGsice i gledala ih tamo ali sam ipak odustala i kupila geoxice (za skoro 700kn!!!) ali u njima barem moze i po kisi i po snijegu i svuda a u UGG sicama samo na spicu kad je sunce;)))
Hm, hm, zar nisu prave uggsice garantirano nepropusne? Tako piše na njihovom webu negdje.Citiraj:
u UGG sicama samo na spicu kad je sunce
kad pricate o uggsicama - jel mislite na ove:
http://www.uggaustralia.com/ProductD...odel=Classic++
jer ako da, jeste li vidjeli kako izgledaju nakon nekog vremena nosenja? :unsure:
ja to nikad ne bi kupila djetetu kao glavnu zimsku obucu. doduse, ja ih ne bi nikad kupila ni inace, fakat su mi prepregadne :mrgreen:
me too. nadam se paru za skori rođoš. :mrgreen:Citiraj:
Joe prvotno napisa
Citiraj:
litala prvotno napisa
mislim da to nije to, ove koje frendičina frendica :lol: traži su navodno preslatke :mrgreen: . Ovo je i meni ružno :unsure:
vjerojatno su mali brojevi preslatki,
meni su ruzneeeee i preskupe (mada kad pogledam da ionako dam 500 kn za cizmice... :/ )
toliko su ruzne da su skoro pa lijepe
Ajme, meni izgledaju kao home made by neki polupismeni Eskim... :lol: (ne želim nikog vrijeđati), ma Geoxice su za ove austronautske čizme, ćak su i mrc jeftinije!
Ja kao i mnogi kupujem na rasprodajama - Geoxice i uvijek pogodim broj (pa nije tako teško izračunati koju će veličinu djete nositi iduče godine.. 8) )
i što je najtužnije, modeli od prije 2-3 godine...Citiraj:
sofke prvotno napisa
Meni su odlične one štrikane Uggsice, koje izgledaju kao čarapa, samo isto si mislim da bi se to za čas odrpalo, a jako je skupo.
Doduše, da mi ima tko donijeti iz Amerike, razmislila bih ..
ne drpaju se, evo ja ih stalno nosim i sve superCitiraj:
Mima prvotno napisa
a iz amerike ti ih moze donijeti posta, ja sam ih kupila na ebayu za manje od ovih cijena koje se tu spominju za djecju varijantu
Citiraj:
Mima prvotno napisa
e i ta frendičina frendica traži te dj. štrikane, samo sam ja mislila da sam krivo skužila, pa ih nisam htjela ni spominjat :roll: .
A cuj, novi modeli bi bili 3x skupljiCitiraj:
emira prvotno napisa
Ja sam kupila Hanni roza na tu foru u H&M,svi su oduševljeni!Služe samo za šminku :)
:lol:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Ja sam se zgražala nad njima kad su se tek pojavile i nije mi nikako bilo jasno kako netko to može uopće staviti na sebe i gle čuda ove godine su mi postale totalno simpa tako da im nisam mogla odoljeti kad sam ih probala! Kupila sam i sebi i Emmi iste i jedva čekam da zahladi da ih počnemo nositi :mrgreen:
Ali kako su udobne te čizme ne mogu riječima opisati, trebate ih probati :mrgreen:
Ja sam veliki fan Uggsica !!
K. i ja smo prošlu zimu imale iste. Ona još nije hodala i to su bile jedine čizmice u kojima joj se ne bi smrzla nogica. Uggs su mi totalno otkriće.
Svevremene su, nose se i ljeti (za hrabre :mrgreen: ), a zimi su najbolje na bosu nogu!!
To s bosom nogom kod K. nismo prakticirali.
Sad smo u fazi kupovine dječjih ali za hodače ;)
Čitam va i čudim se, ma meni se te uggsice nikako ne sviđaju...
Ali o ukusima se ne raspravlja
Ja sam sa svojim tzv. stirkanim odusevljena. Nosim ih od pocetka jeseni, totalno su udobne i tople. Samo sto su kod nas cijene pretjerane, osobito za djecju obucu.
jel ima kod nas za kupit uggsica?
za odrasle ima. Mislim da je cijena 1400 kn pa naviše.Citiraj:
Romina prvotno napisa
a gdje ih ima za kupiti?
Ja samo ih vidjela u Vlaškoj u dućanu Karla (izlog je na cesti i svaki dan prolazim kraj njega) a dućan u dvorištu. Možda ima i drugdje,ali za ovaj sam sigurnaCitiraj:
Romina prvotno napisa
ma ti si zlato :*