Imamo povišenu temperaturu
Beba, 15,5 mjeseci, jučer je imao na večer blago povišenu temperaturu. Ispod pazuha 37,4. Ne bih niti mjerila, ali činio mi se vruč, bio je cendrav, dosta manje jede, i htio se dosta nositi, baš je bio dosta umoran. Drugih simptoma nema.
Preko noći, je isto bio vruč, spavao je ok, nije se pretjerano meškoljio, jedino nije bio pokriven jer mu je bilo onda vruče.
Jutros temp. i dalje 37,4 ispod pazuha, za hranu i dalje nije zainteresiran. Valjda ga boli grlo, raste zub,... nemam pojma.
Morala sam u pola 11 ipak otiči na posao. Doma je s bakom, nešto je pojeo, bili su vani na suncu, igra se,..., a ja na poslu ludim, kako je?
Inače jučer je prvi dan ostao samo s bakom (vratila sam se na posao, pa je tata bio s njim 3 tjedna, i sad i tata radi). Da li to može biti reakcija na odvajanje? :/
Uglavnom, dajte mi malo podrške. Što i kako dalje? :oops: Radim tek 3 tjedna, ne mogu baš na bolovanje, da ipak ostanem sutra doma?
Koliko dana "se tolerira" povišena temperatura? Kad bi se trebali pojaviti drugi simptomi, ako je neka viroza? Kako znam da li mu po noći raste temperatura, a da ne mjerim. Po mojem osjećaju po noći mu je temp. porasla, ali budući da je normalno spavao, nisam mjerila.