Da li netko zna gdje se može napraviti servis kolica. Naime čekamo drugo dijete, a kolica od prvog su jos skroz dobra (malena se nije bas puno vozila :) ) ali treba promjeniti kotace, malo ih pregledati i sl. Puno hvala unaprijed
Printable View
Da li netko zna gdje se može napraviti servis kolica. Naime čekamo drugo dijete, a kolica od prvog su jos skroz dobra (malena se nije bas puno vozila :) ) ali treba promjeniti kotace, malo ih pregledati i sl. Puno hvala unaprijed
I mene ovo zanima!
Probajte kontaktirati http://www.magicbaby.hr/servis-djecje-opreme.html
I mene zanima. Vidim da Magic baby ne drzi Inglesinu. Nama se prošle godine nešto dogodilo na osovini kola, pitali smo u Tintiliniću (tada smo bili u ST-u) pa su nam dali neki broj čini mi se negdje u Sesvetama (servis s kojim surađuju); no nakraju smo riješili stvar kod prijatelja automehaničara!; bilo nam je komplicirano dostavljat kolica u Zg. Broj više nemam.
mi smo bili pregazili kolica PegPerego (uvijek sam mislila koji debil pregazi kolica s autom - i onda se desilo meni LOL), popravili ih u Beba Centru u Sloveniji i gdje smo ih kupili, k'o nova su.
Beba Centre ima sad i u Zagrebu, možda bi se nešto moglo sa njima dogovoriti? Ovisi koji dio treba servisirati, naš je bio poprilično kompliciran (neke opruge, mehanizmi, svašta pomalo je trebalo promijeniti)
Mi smo peg perego nosili u filip trade na jankomir i napravili su nam servis, nije nista bilo puknuto al neki sarafi su se odsarafili, decki su sve sredili i nisu nista naplatili :)