Ima 13 mjeseci i nikako da sam prohoda
Molim par savjeta. Sven će u nedjelju imati 13 mjeseci a još ni ne puže a kamoli da sam hoda. Doktor je rekao da je sve dobro, da neka djeca ni ne propužu,da odmah prohodaju,sve u svoje vrijeme. Meni je to čudno, voli biti u hodalici a i hodati kad se drži bar za jednu ruku. Dosta kasno je počeo sam sjediti, sa 8 mjeseci. Jako mi je nestabilan na nogama. Nekad mi se čini da neće prohodati još bar 2 mjeseca. Šta da radim? Rekli su mi da budem s njim što više na podu da ima prostora za puzanje i dizanje. Ali on se uopće ni ne potrudi dići sam, primiti se za krevet ili nešto slično. Pliz, ima netko sličan "problem"? :?
Re: Ima 13 mjeseci i nikako da sam prohoda
Citiraj:
KATALENIĆ prvotno napisa
Sven će u nedjelju imati 13 mjeseci a još ni ne puže a kamoli da sam hoda. Doktor je rekao da je sve dobro, da neka djeca ni ne propužu,da odmah prohodaju,sve u svoje vrijeme. Meni je to čudno, voli biti u hodalici a i hodati kad se drži bar za jednu ruku. Dosta kasno je počeo sam sjediti, sa 8 mjeseci. Jako mi je nestabilan na nogama.
ne stavljaj ga u hodalicu, stavi ga na pod. znatiželja će ga podignit na nogice.
moja je prohodala s točno 13 miseci, nije skoro pa uopće puzala.
samostalno je sjela tek s 8 i po miseci.
Re: Ima 13 mjeseci i nikako da sam prohoda
Citiraj:
Loryblue prvotno napisa
Citiraj:
KATALENIĆ prvotno napisa
Sven će u nedjelju imati 13 mjeseci a još ni ne puže a kamoli da sam hoda. Doktor je rekao da je sve dobro, da neka djeca ni ne propužu,da odmah prohodaju,sve u svoje vrijeme. Meni je to čudno, voli biti u hodalici a i hodati kad se drži bar za jednu ruku. Dosta kasno je počeo sam sjediti, sa 8 mjeseci. Jako mi je nestabilan na nogama.
ne stavljaj ga u hodalicu, stavi ga na pod. znatiželja će ga podignit na nogice.
moja je prohodala s točno 13 miseci, nije skoro pa uopće puzala.
samostalno je sjela tek s 8 i po miseci.
X
Moji su prohodali jedan sa 14, a drugi sa punih 15 mjeseci (doduše, taj je malo uranio kad se rodio, ali nema veze) iako ih nikad nisam stavila u hodalicu, jer mislim da su opasne. Dečki to znaju tako...