-
zahvala
Da se prestavim,ja sam metkovk@ imam 39g MM 38 vec 13 godina pokusavamo imati djete,njegov zadnji nalaz ne uljeva neku nadu da ce se nesto promjenit.Zato sam vam htjela zahvalit vec duze vremena citam kroz sto sve prolazita,a ipak ne gubite nadu.Sretna sam svaki put kad procitam da je neka uspjela i da je dobila svog :saint: andela,molila sam se za dan kada cu dobiti posao kako bi i ja mogla krenuti po svog :saint:.Jesam dobila sam posao radim vec sest mjeseci,narucila sam se u CITO sad se mogu nadati skupa sa svima vama divnim zenama koje su me drzale zivom sve ove godine i zato hvala vam od srca i zelim da svaka,ali bas svaka dobije DVOJKE :love: Ljubim vas :heart: :heart: i HVALA!!!!Cujemo se.[/url]
-
Želim od srca tebi i tm da što prije postanete roditelji :love:
-
Draga metkovk@ pozz od mene i ja sam nova ovdje!!! Želim ti svu sreću i da se što prije :D s tobom!!!
-
Draga...nakon tolike patnje...krenulo je vidiš...prvo posao...pa će biti mrva...držim palce... :love:
-
Žene metkovk@, Blekonja dobro došle! i odman ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za male bebaće :heart: :heart:
:love:
-
-
metkovk@ pozdrav od još jedne metkovke :*
želim ti da nam se što prije javiš sa sretnom vijesti :love:
dobrodošla :D
-
dobro nam došle!!! SRETNO,i da mi šta prije budete trbušaste!!! :heart:
-
-
Dobro nam došle i što prije došle do željenog cilja! :heart:
-
metkovk@, Blekonja Dobro nam dosle i sto prije postale trbusaste :love:
-
Drage cure!
Dobrodošle i sretno! :love:
-
Dobrodošle obje i što prije preselile na trudnički naravno nas nikada nećete zaboraviti 8)
-
Dobrodosle cure ~~~~~~~~~~~ da docekate svoj + sto prije
-
bebomanka
Dobrodosle i ne ustrucavajte se u bombardiranju pitanjima ;) :love:
Vjerujem da cemo se uskoro veseliti zajedno sa vama! :heart:
-
-
Hvala vam na dobrodošlici, odmah mi je puno lakše ove probleme lakše savladavati!!! :)
-
zahvala
Cure dobro došle :love: :*
i da nam što prije postanete trbušaste.
-
drage cure, nadam se da cete sto prije postati trbusaste!
metkovko :love: susjedo moja :heart: ja sam ti nekih 20 min voznje od tebe :mrgreen:
-
Cure hvala vam puno,ne brinite pitanja ce bit vjerujte mi, mislim da cu biti i dosadna, ja se vec sada veselim, a jos nisam nista prosla.Znam da cu prolazit kroz trnje ,ali uz vas tako dobre i pune razumjevanja sve ce biti lakse ,ne znam kako vasi ali MM i ne shvaca kad mu o nekim stvarima govorim ,tako da ste mi vi muz i seste jednom rjecju obitelj sa vama cu se veselit i plakat i puno toga naucit, nadam se da cu nekima i ja moci pomoc.Cure hvala i :* :heart:
-
Cure dobro nam došle i čim prije ostvarile svoje snove.
-
Cure dobro došle.
Metkovk@ šaljem ti jedan :bye: s druge strane granice
-
cure ,dobro došle,i ostale trudne što prije :heart:
-
dobrodošle djevojčice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
bokic zelim ti svu srecu svjeta i puno uspjeha.. ;)
-
-
Dobrodošle i da što prije ostvarite vaše želje :saint:
SRETNO !!!!!!!!!!!!!
:* :heart:
-
metkovka, u kojoj si "fazi" trenutno?
-
[quote="Pinky"]metkovka, u kojoj si "fazi" trenutno? mislim da ja jos ne mogu govorit o fazi,narucena sam u cito moram izvadit mm spermiogram pa razgovarat sa doktorom za dalje.Zadnji nalaz spermiograma "u sadrzaju ejakulata spermiji i stanice spermatogeneze se ne nalaze".To je bilo prije godinu dana sada cemo vidjet molim se da bude dobar ja mogu izdrzat sve samo se bojim za mm malo je plasljiv
-
Evo cure da vam se javim kao sto znate trebala sam ici u Cito na spermiogram :cry: jer je nalaz "azoospermia",doktor rekao da izvadi krv da vide je li FSH povisen ako nije ima izgleda za TESU a ako je povisen da pokusamo u Pragu sa donatorom,sada se molim da mi nalaz da malo nade trebali bi mi sutra javit,pa vam se opet javim :(
-
daj boze da budu dobri nalazi :love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
-
metkovk@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra :*
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra :*
-
metkovk@~~~~~~~~~~~~~~~~~od :heart: da sve bude ok
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca za dobar nalaz!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :cekam:
-
metkovka evo puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
metkovk@ drzim fige za sutra, al ima nade ako bude i visok FSH :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: