S čime mažete ?
Ovaj moj razbijač svkai put kad jede jagode i kad se istovari ...guza crvena - zapravo dobije neke plikiće...nema s čime neisam mazala...but no help
Printable View
S čime mažete ?
Ovaj moj razbijač svkai put kad jede jagode i kad se istovari ...guza crvena - zapravo dobije neke plikiće...nema s čime neisam mazala...but no help
Neka ne jede jagode.
Ili bilo što drugo na što ima reakciju.
Znaš da je jagoda visokoalergena namirnica i da se kasno uvodi u dohranu. Možda Matija još uvijek nije spreman na nju.
Nama je pomogao Melem, kad se guza zacrvenila od čestih proljeva izazvanih Klavocinom!
bepanthen bi trebao brzo riješiti stvar!
meni je pomogla neka krema, melem, koja se radi u ljekarni, doc nam je napisala da se zove Jakićeva krema, tri puta dnevno mazali smo s tim a između s pavlovićevom i pomoglo je...
Desitin krema, ima u ljekarnama.
potpisujem apricot.
bitnije je maknuti uzrok crvenila, a ne se baviti samo simptomom.
Imam i ja sličan problem pa da ne otvaram novi topic,naime jučer se Dori na guzi pojavila mala bijela točkica,kao crveni plikić sa bijelim vrhom,mazala sam od jučer bepantenom ali danas ih ima 5-6.NE znam bi li trebala namazati daktarinom čini mi se da je netko rekao da tako izgledaju gljivice.Ako netko zna,help!
da nisu kozice
tako je i marku počelo
Koliko se sjećam svojih kozica (imala sam ih u četvrtom srednje) imale su vodene vrhove,a ovo je bijela točkica i ista je već od petka,nema promijene.
ifi,kupi plimicol kremu,ona je za gljivice i najbolje će pomoći