zanima me gdje u Hrvatskoj imaq za nabaviti trailer ili prikolicu za bicikl u kojoj se voze klinci,izgleda kao rikša
Printable View
zanima me gdje u Hrvatskoj imaq za nabaviti trailer ili prikolicu za bicikl u kojoj se voze klinci,izgleda kao rikša
Vidjela sam u Petrovoj ulici preko puta Petrove crkve u rog-joma dućanu :)
U Vlaškoj ulici, preko puta Petrove crkve :lol:
hvala,tek sam sad vidjela da sam prebačena tu
ha,sad sam ih zvala i rečeno mi je da su imali u ponudi samo trekove modele od 4 000 kn!!!! Pa više vrijedi to čudo nego moj bicikl!!!
A zna li netko za nešto jeftinije?
TURBO LIMACH cca 1500 kn
METRO cca 800 - 900 kn sasvim solidna
Ne vjerujem da češ nači jeftinije od Metroa. Mi smo tražili na internetu i vani je ponuda zbilja bogata i skuplja, ali kod nas šteka.
Mi smo je kupili u Metrou za slijedeće proljeće (imamo blizanke). Nismo je još isprobali, ali neće nam trebati više od godinu - dvije. Toliko bi trebala izdržati.
P.S. Napokon da nekome i to treba. :heart:
hvala,mislim da ćemo je uzeti u metrou,pa kako nam ne bi trebala,živimo na moru gdje je moguće biciklirati cijelu godinu,osim kad pada kiša,naravno.
Nina sad ima 8 mjeseci,je li rano za nju da je počnem voziti?
Jeste li vidjeli ovo:
http://www.babboe.nl
Mrak!
Ovo mi se čini sigurnije jer se voze sprijeda, aima mjesta za više djece...
Imate filmiće pa pogledajte ...
Ja bih TO!!
meni se čini da nije baš lako manevrirati time
Uf, napisala ja post i izgubio se i sad sve ispočetka...
(srećom bolje vozim bicikl nego što pišem)
Mi isto živimo na moru i čekamo prolječe da našu rikšu (tako je mi zovemo) stavimo u pogon za sada 6 mjesečne blizance i to u Istri gdje je idealno za voziti jer je sve ravno.
Stariju kčer počeli smo voziti u zadnjoj stolici sa navršenih godinu dana.
A ovo čudo na linku moram priznati da još nisam vidjela uživo. Stranci pretežno koriste za više djece rikšu.