braco i seka = pas i mačka
Trenutno smo u fazi odnosa "psa i mačke".
Cura ima 5,5g., dečko 2,5.
Ima li nade da će se u budućnosti barem imalo slagati, da neće biti po cijele dane "mama ona je ovo... mama on mi je ono ... ja sam prva... neeee, ja sam prvi ... to je moje ... ne, mamaaaaaaaaa, uzela mi je....."
:evil:
Ukoliko ih pustim da se sami igraju, sve završi čupanjem i plačem. Ako sam moderator u igri, mrrrvicu dulje izdržimo do prve tuče ...
Re: braco i seka = pas i mačka
Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
Ima li nade da će se u budućnosti barem imalo slagati,
ima. kad odu na faks :aparatic:
ako te tješi, s vremenom neslaganja prestanu biti fizička, a postanu verbalna, pa ako ništa drugo, moći ćeš vidjeti koliko su ti djeca zapravo maštovita :mrgreen: :nope:
ja '85, brat '86.
Re: braco i seka = pas i mačka
Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
Trenutno smo u fazi odnosa "psa i mačke".
Cura ima 5,5g., dečko 2,5.
Ima li nade da će se u budućnosti barem imalo slagati, da neće biti po cijele dane "mama ona je ovo... mama on mi je ono ... ja sam prva... neeee, ja sam prvi ... to je moje ... ne, mamaaaaaaaaa, uzela mi je....."
:evil:
Ukoliko ih pustim da se sami igraju, sve završi čupanjem i plačem. Ako sam moderator u igri, mrrrvicu dulje izdržimo do prve tuče ...
i moji tak F 8,5 ona I 5. on ju ne primjećuje od kad se rodila, a ona ga je obožavala. sad kak je veća, stalno je fajt, jel sad se i ona bori. tuku se nemilosrdno. kad ga ona zazove uopće se ne odaziva, a kad je bila beba, maltene je hodao preko nje. kad je ona kod moje mame, on neće ići zbog nje. kad njega nema tri tjedna (lošinj-astma) ona za njega pita, al on za nju ne, uopće je se ne sjeti, kao da ne postoji. jedino kad mu treba onda je I***ca hoćeš mi donijeti piđamu i sl.
već je nekoliko puta izjavio da bi najrađe da je nema.
ajd sad u zadnje vrijeme se koji puta malo zaigraju, ali jaaako rijetko,uglavnom se prepucavaju i tuku. čak je bio i dva puta kod moje mame kad i ona.
tak sam tužna zbog toga :cry: .
ja sam jedinica i uvijek sam si mislila da je bratska ljubav nekaj posebno i da bum imala barem dvoje djece, tak da me ovo izluđuje.
ali se nadam i (potajno u sebi) želim i mislim da si budu, kad budu veliki super. da bar :love: