Nitko nije bolji od moje mame!
...a mama bi tako rado da netko bude bolji barem na tjedan dana :roll: Jer iskreno- ovo moje dijete me iscrpi do zadnje trunke snage!
Sada ima 6 i pol mjeseci....strah od odvajanja traje od njenih 4 mjeseca, a što je starija postaje sve gore i gore i ja se više počinjem pitati kad će to prestati. Ovih dana je vrhunac takvog ponašanja....
....čim vidi da hvatam za kvaku od vrata, a da mi ona nije u rukama, počinje tužni plač- suza suzu goni :( Nema veze tko je s njom....MM, moja mama, ma bilo tko....ona počne jako plakati. Onda se ja vratim (često trpim i da se ne pomokrim u gaće :roll: ), uzmem ju, i istog trena prestaje plač. Ako je uzmem od svog muža, odmah mu udari kes...kao da mu hoće reći "Jesam te!" :roll:
U vrtiću, krevetiću, na puzlama će se igrati, ali pod uvjetom da ja sjedim kraj nje i gledam je.
Više je nitko ne može ni nahraniti jer gospođicu samo njena mama zna nahraniti :mrgreen: Tako noćas, MM je pokušava nahraniti dok ja spavam, a ona gleda u mene i razvezla plač i neće jesti. Ja je uzmem, dam joj jesti, ona normalno jede :roll:
Trebam li nešta raditi drugačije....griješim li u nečemu? Ili je ovo samo faza (dugaaaaa faza) koja će proći sama od sebe? :(
Dođe mi žao MM-a jer je stvarno obožava, presvlači, kupa, nosa,...ma sve...ali ona samo zamnom.
Naime, nas smo dvije većinu dana same kod kuće pa se bojim da ovako ne ostane i kasnije :(