1. dio
Printable View
taj izum o kojem pričate su meni moje trudne prijateljice otkrile još u prvoj trudnoći, same su ga smislile silom prilika jer tad nije bilo dućana za trudnice u našoj blizini, samo mi umjesto "izuma" upotrijebimo običnu malo deblju gumicu koju provučemo kroz rupicu, a drugi kraj navučemo na gumb.
dakle cure, vrtuljak u vlaskoj (blize Kvatricu).
Zatvara se pa je snizenje 50%.Imaju jos Benetton trudnicke odjece ali uglavnom s,m i xs pa stvarno ok cijenama!(jedino je teta prodavacica jako neugodna)
ako nesmijem ovo pisati molim moderatore da me obrisu, i oproste!
:) :)
Kupila sam dva pojasa za trudnice u Top Shopu, crni i bijeli da mi pašu na sve i mogu vam reći da su vrlo praktični. Griju trbuh i omogućavaju da obučete i majce koje su vam postale kratke.
To s odjećom za trudnice je prilična katastrofa.
Pa ja zbilja ne razumijem što ne postoji odjeća za trudnice koje rade?!?
Samo neke majice sa srčekima i slično, ja imam unutra bebu itd...ja sam tražila neke crne ili bijele majice najobičnije, koje mogu nositi ispod veste ili sakoa, i zasada je skor nula!
Imam nekoliko hlača i jedan šos, ali majice mi zbilja trebaju, tim više što obično nosim košulje koje već od cca. 7. tjedna ne mogu nositi jer su mi preuske...hm...u gornjem dijelu ;)
I da...kaj trudnice ne nose potkošlje? Mislim zima dolazi??
evo da svečano objavim da sam jučer između dva sastanka u Zg uspjela skoknuti u AM, tamo nema odjeće za trudnice pa sam mislila da ću kupovati samo za Dominika... al grdno se prevarila. na sreću nas trudnica tunike su in kao i sva odjeća rezana ispod grudi. u Berski imate tajica po 69 kn i majica u svim bojama koje se vežu ispod trbuha za 99kn, u Zari vunenih tunika-prsluka do ispod guze, vunenih haljina rezanih ispod grudi, svi kaputi su zvonasti... mrak.
uglavnom, ja sam svoju božićnicu potrošila. :oops:
Meni su konačno stigle hlače iz Neckermanna :D
Prvo sam naručila br. 40/42 u strahu da mi ne budu male 36/38 (inače nosim br. 38), ali su mi ove ipak bile ogromne pa sam ih vratila.
I sad stigle ove 36/38 i odlične su :D Cijeli trbuh je pokriven, mekane su i ugodne i rastezljive...
Napokon sam i ja upecala svoj trudnički kaputić- u Zari je sad ludilo od izbora, a i trudniki štender je opet zaživio. Kao što Božana kaže, puno ostalih stvari komotno prođe pod trudničke, pa navalite!! :D
super!
Jel možete meni bedaku objasniti kak se sad nose te tajce i tunike? Ja sam probala nekakvu kombinaciju u benettonu, pa to je prestrašno. Izgledam ko debelo prase, naravno naročito pozadi.
I nisu li tajce pretanke za po zimi?
Nego, jeste li gdje vidjeli 3/4 hlače? To bih si tak rado htjela kupiti, a vidjela sam ih samo u Iani, gdje se gumb raspao pri pokušaju oblačenja.
Pitanje za Osječanke, i one koje su upućene u tematiku:
Gdje kupiti zimsku trudničku jaknu? Ili kaputić, ili nešto samo da nije po astronomskoj cijeni.
Da..zbilja nam moda ide na ruku ove godine...meni je frendica donjela traperice iz Amerike iz GAPa i zbilja su mrak. Naručila sam neku robu preko kataloga jer poslije posla nemam ni snage ni volje za shopping i sad čekam na što će to ličiti. Javim..
Pozdrav cure,
pitam za priju,na području Rijeke i Opatije u kojim se dućanima može kupiti trudnička roba.
Hvala unaprijed i pozdrav svima :*
ja imam svoje stare potkošulje..ukupno dvije :) , jedna bež Pompea od microfibre..rasteže se do beskonačnosti i dovoljno mi je još i dugačka...i jedna crna pamučna od tankog makoa...isti slučaj...Citiraj:
misliteljica prvotno napisa
možda kupim još jednu ...mislim da u Lantea dućanima i Nami ima veliki izbor...
U Diademi sam našla super tunike na sniženju...a mislim da ima i širih majica....
vidis, a meni se cini da ducani koji drze robicu za trudnice imaju vecinom finije stvari (kao za posao)!
Ja sam doma pa mi iglavnom treba sportsko a to bas i ne nealazim.
Problem je sto sam ja 44-46 velicina pa u normalnim ducanima ionako rjetko imaju nesto sto mi pase!
Znaci u Zari su dobili trudnicke robice!!!!
Jeee idem danas pogledati!
e da ,a potkosulje nosim muzeve( ima samo ljepe, pa nije tak bed) :)
Joj, Jelka, i ja sam u tajicama ko prašćić bejb :lol: ali tješim se da su one samo za ekstra mršave ili visoke ili sportski građene, a ja nisam ništa od toga. Mislim da nisu pretanke za zimu, pa kako hodamo u najlonkama i šosevima/ haljinama, a uvijek ispod možeš obući štrample ili najlonke. No, kako god, nije to za moje obline.Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Trifrtaljke nisam nigdje vidjela, a niti tražila. Imam jedne baš iz Iane, ali više proljetno- ljetna varijanta.
Jelka :love: sigurna sam da ne izgledaš tako loše samo možda nisi navikla na tajice. meni su i prije trudnoće tajice bile glavni odjevni predmet pa se ni sada ne skidam iz njih. I uopće me nije briga kolika sam samo nabacim malo dužu tuniku da sakrijem guzu i dobro je. U svakom slučaju jako udobno.
Jer je možda neka od vas naručivala trudničku robicu iz neckermana? Vidjela sam tamo trudničke tajice i hlače, pa bi rado čula vaša iskustva. Jer naručujete svoj redovni broj ili veće?
Jelka,
lijepe 3/4 hlače sam našla u Mama nova (mislim da se tako zove) na Malešnici (jest da su bile oko 450 kn, ali mi nije žao). Inače im je većina hlača oko 300kn.
U biti, svu sam si trudniču robu kupila ili vani ili u tom dućanu. Košulje i majice su im za moj ukus preskupe, ali hlače su većinom domaće proizvodnje i OK modela i cijena.
Ja sam naručila trudničke hlače. Prvo sam naručila broj veći nego što nosim, ali ispalo je da je prevelik. Zamijenila sam za broj 36/38, inače nosim 38 i hlače su super...Donji dio je sličan trenirki, gornji ima veliki dio za trbuh koji se regulira i jako su mekane i ugodne za nošenje. Jedino što nisu baš debele pa bude po zimi trebalo ispod njih stavit najlonke :)Citiraj:
tonili prvotno napisa
Za 159 kn koliko koštaju su savršene :)
dundo :love: ali moj odraz u ogledalu nije bio baš nešto privlačan pa mislim da ipak neću pratiti modu. :mrgreen:
cowgirl, hvala za info! Od svih dućana, još samo tamo nisam bila.
Ma meni su tajice zapravo idealne jer su mi nogice ostale ko štapići a guza se povećala za par brojeva pa u svim hlačama izgledam :shock: zapravo nisam još uspjela pronaći takav kroj koji bi odgovarao mojim trenutačnim proporcijama :oops:
Iako je ovo totalno nepraktično jer mislim da se ne može naručiti u hr, danas sam naletjela kod frizera u nekom časopisu na ovaj sajt
http://www.isabellaoliver.com/matern...-magazine.html
pls pogledajte kako LIJEPE stvari mogu biti za trudnice.
Danas sam bila u Benettonu u Ilici, imaju par dobrih stvari, neke super trofrtaljne hlače od samta i neka tunika. Ali OPET...ja zbilja moram ići ozbiljnije obučena na posao.
Uglavnom nosim košulje (koje su mi totalka premale) a onda preko toga prsluk da se ne vidi HI HI
Grudnjak broj veći sam kupila u 4. mjesecu, a čini mi se da mi uskoro sljeduje još jedan broj veći. Moram reći, kad sam sanjala o trudnoći, uopće nisam razmišljala o izazovima tipa odjeća.
cure,pogledajte u Amadeusa,ima krasnih tunika,haljinica visoko rezanih,....
Eh! Ovo je prelijepo i preskupo! Pogotovo haljine!Citiraj:
misliteljica prvotno napisa
Ja sam se zaletila u Austriju u shopping jer sam ovdje poludjela od bezobraznih cijena trudničke odjeće. Ok, kupila sam neke komade odjeće koji nisu trudnički.
Pretrgla sam se da pronađem odjeću tipa haljine i nekaj ženstveno, a da je funkcionalno, nepreskupo i traje.
Ali i H&M me je razočarao po ponudi haljina za trudnice.
Kupila sam u Polzeli najlonke tzv. međubroj idealne za trudnice, nogavice br 3, a trbuh je broj 5 i platila ih 30 kn :D :D :D
Ajd javi ako nije bed gdje si i kaj kupila, te naravno koliko je to koštalo?Citiraj:
the enchantress prvotno napisa
I da, jesi bila u Ljubljani, Mariboru, Grazu???
kako je suuuuper, pogotovo mi se sviđa onaj denim široki... mmmmm
a tek tunike... a kaputići... bolje da ne gledam da se ne pomamim ;)
Ja sad imam problem sa zimskom jaknom - do jučer sam je mogla zakopčati... Imam još manje od mjesec dana i ne isplati mi se kupovati neku trudničku jaknu. Mislim da ću se odlučiti za neku jeftinu- par brojeva veću. Je da u njoj izgledam kao medo, al eto... :roll: ;)
A da probaš izgurati sa kakvom većom, širom i duljom maramom ili šalom? Neki od onih širokih štrikanih šalova bi ti mogao pomoći da prebrodiš hladne dane, tako da onaj dio gdje ne možeš zakopčati jaknu prekriju dva sloja tog šala/marame?
Citiraj:
Anna8 prvotno napisa
stvarno ti se nen isplati kupovati.ja imam jos 1,5 mjesec i isto ne stanem u nijednu jaknu, pa zavezem sal oko vrata koji mi bar malo pokriva tibicu.Za lovu nove jakne radije kupim nesto za bebacicu!
a i moram mirovati pa uglavnom i neidem nikuda.to je sreca u nesrec! :)
evo i mene s problemom.
meni odmah od početka trudnoće počne rast trbuh i evo već s misec i pol ne mogu obući niti jedne hlače :roll:
mogu, ali je to živa patnja od koje dobijem nesnosne grčeve. tako da solucija mazohizma otpada.
a glavni je problem što u ponediljak počinjem radit, novo radno mjesto na koje ne mogu doći svakako obućena. ipak se traži malo pristojnosti u oblačenju (za razliku od sadašnjeg posla di je pitanje obleke stvar osobnog ukusa i stila).
i ne mogu pronać neke normalne hlače :roll:
poludit ću.
stvarno nisam pametna šta napravit u ponediljak.
Lory suknja?
Loryblue, ja sam u početku nosila svoje rskopčane hlače i preko toga elastični pojas za trbuh.
Ne ovo što su cure pokazivale, nego samo crijevo od pamuka s elastanom, recimo 30tak centimetara široko.
Ima ih u H&M pakiranih po 2 crni i bijeli, ali pretpostavljam da ti to puno ne znači.
Imam i jedan koji prodaju na bebuška.hr
link: http://minishop.t-com.hr/bebuska/Pro...p?ppn=3&ppsn=1
ali taj je puno širi (njega mogu i preko cica navući). Meni je bilo praktično.
Ovo ti dostave.
Đe mi ode post?!
Uglavnom, Loryblue, čestitam! Nisam uopće znala. :heart:
Kaj se pojasa tiče, zar vam se ne izvlači majca kad recimo dignete ruke, ili da hlače spadaju? Nekak mi se čini da bi pojas trebao biti dosta čvrst da sve drži na okupu.
Sljedeći vikend sam u Ljubljani. Zaletit ću se do H&M-a u Supernovi, imate li još kakvu preporuku da ne lutam dugo, nit sam u stanju nit imam vremena. Nemam pojma koji od ostalih dućana imaju liniju za trudnice. http://www.supernova.si/ljubljana/#/nakupi/
Loryblue, čestitam na trudnoći! :heart:
I na novome poslu! :)
A za obući... možda neka jednostavna haljina malo ispod koljena, ravnog kroja, a preko sako?
Ne mora biti stegnuta u struku.
Meni su općenito u trudnoći najugodnije za nošenje bile haljine. A i lijepo mi izgledaju na trudnicama. :love:
Lijepe su mi i haljine rezane ispod grudi, ništa ne steže.
:roll:Citiraj:
Jelka prvotno napisa
ništ joj ne vjerujte,laže! prekrasna je !
i ja zaista ne mogu zamisliti kojoj bi bolje stajala kombinacija tunike i tajica. ima visinu,mršava je, uz sve se uklopi mali trudnički trbuščić...
:love:
hvala na čestitkama :heart:Citiraj:
dutka_lutka prvotno napisa
donekle sam riješila problem (i potrošila čudo novaca :mrgreen: - nisam imala blagu predodžbu da je trudnička roba dupolo skuplja od obične)
kupila sam jedne fine crne hlače, trudničke, ali ih tek sutra mogu odnit potkratit. uz to dvi fine trudničke tunike, jedan kao dugi pulover i dvije trudničke haljinice, jednu dugih rukava, drugu bez rukava da mogu ispod obući rolku. još mi fale fine tajice i jedne debele hulahopke za te haljinice. i mogu u bijeli svijet :lol:
bed mi je jedino što ništa od toga ne mogu obući prvi radni dan. ništa se nije osušilo jer sam sve oprala.
sutra ću se morat napravit blesava i doći u rebatinkama (uspijem se uvuć u jedne koje imaju ultra nisku struk pa me ne žuljaju) i na njih ću obući tuniku. u firmi dres kod nije obavezan, ali sam mislila prvi dan doći "pristojna". eto sve mi se izjalovilo. :mrgreen:
:P A zakaj je onda meni MM rekao danas da sam vidljivo dobila na butovima? :roll:Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Hvala pp enivej. :love: Valjda nisam navikla sebe vidjeti u tajcama pa se ne osjećam ugodno.