je li moguce imati alergijsku reakciju na maskaru?
bilo ciju, u tom je problem, znaci na maskaru kao premaz, ne na sastojke
ja se rijetko nasminkam
ali UVIJEK kad se nasminkam placem (dosad to pripisivala nevjerojatnoj slucajnosti, pa sam se cak iz praznovjerja sasvim prestala sminkati pred neko vazno dogadjanje) i poslije tog imam uzasne glavobolje kojima treba bar dva dana da prodju
i jucer mi sinulo, nakon potpuno jednakog scenarija (nakon skoro 40 godina)? je li moguce da ja tako reagiram na maskaru, a ne da mi se plakanje i glavobolja "poklope" s njom?
rijec je uvijek o kvalitetnim maskarama, starima najvise mjesec dana jer ih skupo platim pa ne koristim pa bacim.
Re: je li moguce imati alergijsku reakciju na maskaru?
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
i jucer mi sinulo, nakon potpuno jednakog scenarija (nakon skoro 40 godina)? je li moguce da ja tako reagiram na maskaru, a ne da mi se plakanje i glavobolja "poklope" s njom?
oćeš kazat da si se zadnji put namazala prije 40 godina :lol:
dobra si :mrgreen:
moguća ti je rakcija, itekako moguća.
očito imaš malo osjetljivije oči.
Re: je li moguce imati alergijsku reakciju na maskaru?
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
bilo ciju, u tom je problem, znaci na maskaru kao premaz, ne na sastojke
ja se rijetko nasminkam
ali UVIJEK kad se nasminkam placem (dosad to pripisivala nevjerojatnoj slucajnosti, pa sam se cak iz praznovjerja sasvim prestala sminkati pred neko vazno dogadjanje) i poslije tog imam uzasne glavobolje kojima treba bar dva dana da prodju
rijec je uvijek o kvalitetnim maskarama, starima najvise mjesec dana jer ih skupo platim pa ne koristim pa bacim.
Ne gledajući što su ti cure odgovorile, kažem da je moguće imati alergijsku reakciju.
Pomiriši maskaru. Ako ima miris parfemirana je i može izazvati suze, nelagodu u očima pa čak i glavobolje.
Možeš biti i alergična i na boje. :/
I još nešto. Maskara ima neki svoj vijek trajanja. I ne može trajati vječno. Na kraju krajeva, učestalim nanošenjem maskare na oči, ipak se kupi i prljavština, bakterijie i ostalo sa trepavica i to se "sprema" zajedno sa četkicom u ostatak maskare i čeka slijedeću priliku za nanošenje. I obično je bolje kupovati maskare u manjim pakiranjima.