Otvaram topic da onaj ko ih prvi vidi u ducanima ovdje (pravovremeno) javi gdje :mrgreen:
Prosel su mi godine izmakle za dlaku - ove ih moram kupiti ;)
Thanks!
Printable View
Otvaram topic da onaj ko ih prvi vidi u ducanima ovdje (pravovremeno) javi gdje :mrgreen:
Prosel su mi godine izmakle za dlaku - ove ih moram kupiti ;)
Thanks!
Potpisujem se ispod tebe i čekam (sjećam se da ih je prošle godine bilo u KOnzumu po 200 kn). :mrgreen:Citiraj:
Mony prvotno napisa
a ja se potpisujem ispod vas u potražnji najpovoljnijih drvenih :)
Citiraj:
MalaSirena prvotno napisa
Da, te su mi pobjegle pod nosom ;)
:lol: ja sam ih ganjala i konzum je izbacio par komada na kraju zime i ja uzela, ako vidim javim, dakle konzum curke ih je imao -pratite
konzumove sklopive sanjke imate u njihovoj online trgovini, mi čekamo dostavu, http://online.konzum.hr/categories/5...ducts/60000915
Metro ima sada na akciji,mislim da su 220,00 kn
Konzum ima vikend akciju 199,00 kn
Ja se ulogirah da vam kazem da ih ima u superkonzumima ;)
Super su, i ove nam zime nisu pobjegle pred nosom :D
I vec su isprobane 8)
Podižem temu 8) Može li ih se kupiti igdje u Hr ove sezone?
Nama je u Rijeci nakon 8gd pao snjeg! Nismo planirali kupovati sanjke pošto smo u stanu i nemamo baš mjesta za takve rekvizite ali za ovu prigodu nismo imali izbora nego smo ih taj dan kada nam se grad zabjelio otišli i kupili! Bili smo ugodno iznenađeni kada smo vidjeli da su sklopive! Prva liga, dvene! Našli smo ih u konzumu,200kn. , stoga pretpostavljam da ih ima u konzumima diljem Hrvatske.
Sretna Nova Godina Svim Forumašima!
vidjela sam ih neki dan u Mulleru u CC1 :)
Koja im je cijena u Mülleru?
Zvala sam jučer Muller, jer nama hitno trebaju sklopive sanjke, i dobila odgovor da nemaju iste.
Zna li tko gdje bi ih još mogla naći?
Zvala sam jučer Muller, jer nama hitno trebaju sklopive sanjke, i dobila odgovor da nemaju iste.
Zna li tko gdje bi ih još mogla naći?
Ja sam ih i ove godine vidjela u konzumima, probaj zvati okolo i vidjeti jel ima koji još uvijek na lageru :)
Nema, bila sam.
Hitno nam trebaju baš sklopive jer nam dvoje onih običnih neće stati u auto.
Napisala sam da ih sve nazoveš :mrgreen:Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
na vukovarskoj u superkonzumu sam ih nekidan vidjela
Kupili i isprobali.
U Konzumu na Črnomercu
Super :D
Zaboravila sam ti napisati- hvala!
Ma daj, nema na čemu :love:
sorry malo kasnim s odgovorom. dakle, vidila ih u mulleru, 250kn. evo čisto informacije radi :)
potvrđujem za muller još ih ima.
Jel ih ima ove godine u Konzumu?
Ili plodinama?
jel netko vidio....
Ili u yisk-u?
(ti dućani su mu blizu pa tako i jedina opcija..)
Mi smo ih kupili u Konzumu ali odmah nakon nove godine. Pogledaj na njihovom on line shop-u.
Ima u online shopu, al ne dostavljaju u Čk-u-....
Znači, ako ima u online shopu trebalo bi ih biti i u dućanima, ili?
Te iz Konzuma su katastrofa. na ozbiljnoj sanjkaškoj stazi uopće njima ne možeš upravljati. Mogu poslužiti samo za kakvo malo brdo. Srećom, jako su brzo pukle i svi smo bili sretni kada smo ih bacili u smeće. Samo je šteta novca.
A kupili smo ih zato jer nam dvoje normalnih nisu stale u auto. Uz sve, te sklopive su i jako teške
Stvarno su tolko loše?
Uh, onda ćemo rađe obične uzeti....
Kupujemo već par godina, pa nikako.....8-)
Teške su, to je prvo.
Mi idemo na zimovanje svake godine gdje je dugačka sanjkaška staza- tipa kao da se po Sljemenu spuštatš kroz šumu, ali možda malo kraće. Znači ima zavoja. Skoro sam "ubila" sebe i mlađe dijete jer se tim sanjkama nije moglo upravljati? poslije ih je isprobao MM i on ih je onako cijele odmah htio baciti u smeće.
Ne znam imate li u ČK Metro, ali imaju jako zgodne sanjke, mislim da koštaju 230 kn. I tamo gdje se sjedi je platno, što je bolje neg skroz drvo
Mi svoje još nismo isprobali. Stoje zapakirane u garaži. Mi smo ih isto kupili zbog prostora u autu (imamo većjedne normalne). Kad isprobamo javim i nadam se da ipak nisu toliko loše :)
Vidim da ih ima na ekupi.hr
http://www.ekupi.hr/Zimske-radosti!-198811.aspx
Gledaj, ovisi po kakvoj se stazi sanjkaš.
Za malo ozbiljnije sanjkanje su opasne. Ma, od Konzuma nisam ništa bolje niti očekivala. Tamo kupujem stvarno kada nemam gdje. I baš su oni jedini imali te sklopive sanjke, koje su nam trebale zbog prostora, uz one normalne.