-
PUSA SVIMA- konačno!
Evo i ja se družim sa vama zadnja dva mjeseca ali nikako da se predstavim... Zovem se Tea, imam 32 godine, živim u Rijeci, imam prekrasnu curku od, još malo, pa 4 godine... :D , s mužem sam u braku 4 godine a prije toga smo bili u vezi skoro 10 godina :) ... trenutno ne radim jer sam doma sa Ninom, ali se ISKRENO nadam da če i taj moj "porodiljni"-malo puno produženi uskoro završiti... eto to je ukratko od mene, pusa svima... :* :love:
-
Ah da, zaboravila sam napisati da bi i ja vrlo rado pokazala koju sličicu moje male obitelji ali sam još uvijek "mali mujo" za kompjuter pa zaista nemam pojma kako se to radi!
-
Pozdrav i dobrodošla od :heart: . Nadam se da ćemo se puno družiti i izmjenjivati iskustva. i ja sam novija na ovom forumu. :)
-
dobrodošla!!! :D
ako te zanima kako stavit slike, rado ti objasnim :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
HAJ1
Evo i mene da se predstavim ,ja sam nova kod Vas,i drago mi je da sam se konacno ukljucila.Zovem se Ninna i neizmjerno sam sretna sto sam postala mama.Imam 33 godine a bebu smo cekali 8 godina.Borila sam se sa neplodnoscu, a na kraju beba zaceta prirodno mjesec dana nakon umjetne oplodnje.I...evo tu kraj mene je mali Erik star SEST mj.i volim ga najvise na svijetu.
-
Dobrodosla, cestitke na bebici :heart: