...kao da me više nevoli...
...ovih par dana to bi se dogadalo predvecer,negdje od 6 do 9...Danas je nemoguć,to "natezanje"traje cijeli dan...sada je zaspao pa hitro da vas priupitam...Zaspe...pa spava par trenutaka pa se trgne iz sna nićim izazvano..onda nemože više zaspati i jako se ljuti,pogotovo na ciku...sisa si ručicu,a kada ga stavim na ciku počne se gušiti od plača i ljutnje...ZAŠTO? Do sada mu je cika bila najbolja prijateljica...na njoj je spavao,mazio se,tješio,hranio se...Kao da sam mu se nešto zamjerila,kao da me nevoli više.. :cry:
Re: ...kao da me više nevoli...
Citiraj:
moment prvotno napisa
..Kao da sam mu se nešto zamjerila
:lol: :lol: :lol:
I nama se to desava ponekad...ja to priposujem losim biometeoroloskim prilikama :lol:
Ili punom mesecu...evo bas malopre se trgao nakon samo sat vremena sna i vristao ko manijak mali...i opet zaspao :)
Takodje da nije nadut? Moj ponekad vristi i onad se isprdi ili pokaki pa je sve ok
Re: ...kao da me više nevoli...
Citiraj:
moment prvotno napisa
...ovih par dana to bi se dogadalo predvecer,negdje od 6 do 9...Danas je nemoguć,to "natezanje"traje cijeli dan...sada je zaspao pa hitro da vas priupitam...Zaspe...pa spava par trenutaka pa se trgne iz sna nićim izazvano..onda nemože više zaspati i jako se ljuti,pogotovo na ciku...sisa si ručicu,a kada ga stavim na ciku počne se gušiti od plača i ljutnje...ZAŠTO? Do sada mu je cika bila najbolja prijateljica...na njoj je spavao,mazio se,tješio,hranio se...Kao da sam mu se nešto zamjerila,kao da me nevoli više.. :cry:
Koliko je beba stara sada?
Mogao bi biti skok u razvoju sa 6 tjedana (tu ste negdje ako se ne varam :/ )
Skokovi u razvoju
ili ga muči promjena vremena?
Znam da je Luka bio "nemoguć" na promjenu vremena.
Možda imaš Prejaki refleks otpuštanja mlijeka pa ga to muči :/
Jesi li ikako zvala SOS, vidim da se dosta "mučiš" s dojenjem i da imaš puno pitanja i nedoumica.
Možda bi ti pomogao razgovor sa savjetnicom, da se malo "umiriš" :love: