"Ugrušci" u menstrualnoj krvi
Dakle, ovo mi se javlja tek zadnje dvije godine - drugi dan menstruacije prilični bolovi (i to ne toliko grčevi u trbuhu kolko neki osjećaj natečenosti blizu izlaza :mrgreen: ) i onda na ulošku komadić nalik na jetrica kokošja (ispričavam se ak sam kome zgadila obrok). Da, znam da se to ljušti maternica, ali ima li neki način da se to razbije? Jer vraški boli dok izlazi. :(
Re: "Ugrušci" u menstrualnoj krvi
Citiraj:
Luminitsa prvotno napisa
(i to ne toliko grčevi u trbuhu kolko neki osjećaj natečenosti blizu izlaza :mrgreen: )
kod mene je ovaj skroz isti problem nestao nakon sto sam kenula s platnenim uloscima. evo vec tri godine ne znam vise za taj osjecaj da mi vulva bubri i da je utezi vuku prema zemlji. nadam se da cu za koju godinu zaboraviti kako je to uopce bilo.
pretpostavljam da se radilo o reakciji na jednokratne uloske, probaj sa par platnenih za pocetak.
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Citiraj:
Luminitsa prvotno napisa
(i to ne toliko grčevi u trbuhu kolko neki osjećaj natečenosti blizu izlaza :mrgreen: )
kod mene je ovaj skroz isti problem nestao nakon sto sam kenula s platnenim uloscima. evo vec tri godine ne znam vise za taj osjecaj da mi vulva bubri i da je utezi vuku prema zemlji. nadam se da cu za koju godinu zaboraviti kako je to uopce bilo.
pretpostavljam da se radilo o reakciji na jednokratne uloske, probaj sa par platnenih za pocetak.
Ovo mi daje nadu.
Oduvijek sam imala taj osjećaj utega, komadi su ispadali iz mene uz mini-trudove, doslovno sam ih morala prodisati.
Svoju prvu M nakon poroda odradila sam uz plastičnjake :evil: jer su mi platneni na putu :D
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Citiraj:
Luminitsa prvotno napisa
Meni taj osjećaj nije sasvim nestao, prvi dan ga još uvijek znam imati, ujutro, kad se puno krećem.
Citiraj:
Maja prvotno napisa
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Citiraj:
Luminitsa prvotno napisa
Meni taj osjećaj nije sasvim nestao, prvi dan ga još uvijek znam imati, ujutro, kad se puno krećem.
koristim platnene godinu dana, a i dalje imam taj osjećaj... :/